Girona

Les entrades, per als abonats

Detall. Només els abonats podran comprar les últimes 350 entrades del Girona-Osasuna de dissabte, que es posaran a la venda avui a partir de les nou del matí i únicament a les taquilles de Montilivi

Dissabte el Girona necessitarà més que mai el suport de l'afició a Montilivi, que presentarà un ple absolut per ajudar l'equip a aconseguir l'ascens a la primera divisió. Ahir el club gironí va confirmar que només queden 350 entrades a la venda, les úniques que els abonats no van retirar a temps (tenien de termini fins ahir a les set de la tarda).

Aquesta vegada, el Girona, escarmentat per la polèmica de dilluns passat quan les entrades es van exhaurir en un tres i no res, principalment per la compra massiva en línia (unes quantes van ser adquirides des de Pamplona), ha reservat el dret a compra als abonats, que només les podran adquirir a les taquilles de Montilivi a partir de les nou del matí d'avui.

Cada abonat podrà comprar un màxim de dues entrades per persona als preus establerts de 15 euros als gols, 20 a preferent i 35 a tribuna.

LÍMIT

Cada abonat podrà adquirir un màxim de dues entrades per persona

ESCARMENTATS

Després de la polèmica de dilluns passat, el club ha vetat la compra per internet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)