Girona

“Segur que Montilivi ens ajudarà molt”

Pablo Machín. Entrenador del Girona

Com sempre, amb el rostre seriós, l'entrenador del Girona, Pablo Machín, va atendre els mitjans desplaçats fins a Pamplona per valorar la derrota per 2-1 que el seu equip havia rebut a El Sadar contra l'Osasuna, en el partit d'anada de l'eliminatòria decisiva d'ascens a primera: “Tinc unes sensacions similars a les de Còrdova. L'equip ha donat la cara en tot moment i, en algunes ocasions, fins i tot semblava que l'eliminatòria s'havia d'acabar en aquests 90 minuts. No ens hem rendit i ho hem donat tot. No sé si això ha anat bé o no, ja que no hem sabut aturar l'Osasuna en algunes fases”, comentava Machín, que afegia sobre aquest descontrol en certs aspectes: “Això ho dóna l'experiència i l'estem agafant sobre la marxa. No és un mal resultat i esperem que es repeteixi la història i Montilivi decideixi.”

L'Osasuna va demostrar a El Sadar una efectivitat gairebé màxima. El matx de tornada serà d'allò més complicat per als gironins, que hauran de remuntar l'eliminatòria si volen jugar a primera: “Els dos equips som semblants i hi ha molta igualtat damunt el terreny de joc. L'Osasuna ha tingut més encert, i això costa saber per què. Becerra no ha aturat gairebé cap pilota, i no hi estem acostumats. Evidentment que decideixen petites coses, com per exemple si el col·legiat hagués xiulat el penal. Fer dos gols a fora ho canvia tot”, deia Machín.

L'àrbitre i el penal a Mata

Tot i que la primera intenció del tècnic de Gómara era no valorar l'actuació del col·legiat, Machín no es va estar d'explicar el que havia vist amb els seus ulls: “Ho heu de jutjar vosaltres. A mi m'ha semblat penal a Mata, i era expulsió, però l'àrbitre no ho haurà vist així de clar”, deia l'entrenador del Girona, que analitzava els perills de l'Osasuna, en aquest partit d'anada, i els que es trobarà el seu equip en la tornada: “La majoria de partits es decideixen després d'una pèrdua, una pilota llarga... L'Osasuna és un equip que xuta molts córners i avui [per ahir] n'ha llançat pocs, voldrà dir que alguna cosa hem fet bé. Dominen les segones jugades, però a nosaltres ens agrada portar la iniciativa i, amb aquest marcador, a Montilivi segur que es generaran situacions semblants.”

Amb la derrota confirmada i amb el regust dolç d'haver marcat fora de casa, un element clau en les eliminatòries a doble partit, Pablo Machín està convençut que el seu equip lluitarà i tindrà possibilitats de superar l'Osasuna i pujar a primera: “Espero que Montilivi ens ajudi; bé, no ho espero, estic segur que ens ajudarà molt. No tenim la possibilitat de tenir un camp de 20.000 espectadors, que l'emplenaríem també, i Girona potser no té tanta cultura de futbol com ara Pamplona, però l'equip està arrelant a la ciutat i a tota la demarcació”, sentenciava Pablo Machín, que va reconèixer que marxava satisfet a l'hora de tornar a casa: “Me'n vaig content, com en tots els partits del curs. Hem estat un equip recognoscible, sòlid i en alguns moments dominador. Estic satisfet de l'esforç i el treball, però no del tot content, ja que no hem aconseguit el resultat que volíem”, concloïa Machín, convençut de les possibilitats.

LES SENSACIONS

“Són similars a les de Còrdova. L'equip ha donat la cara durant tot l'enfrontament”

PENAL I EXPULSIÓ?

“A mi m'ha semblat penal a Mata i expulsió, però l'àrbitre no ho haurà vist així”

EL FACTOR CAMP

“Girona no té tanta cultura de futbol, però l'equip està arrelant a tota la demarcació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)