Girona

“A Montilivi tindrem un equipàs al davant que farà l'impossible”

Enrique Martín. Entrenador de l'Osasuna

El primer que va fer Enrique Martín així que va entrar a la sala de premsa va ser aclarir els motius de l'eufòria del seu equip després del partit: “Per si hi ha dubtes, la festa al mig del camp ha estat per agrair el suport dels aficionats durant tota la temporada, més que per haver guanyat el partit. No som prepotents. El Girona és un gran equip i li tenim un respecte màxim.” El tècnic de l'Osasuna es va mostrar molt satisfet del treball del seu equip: “He vist els jugadors molt posats en el partit, treballant bé. Hem tingut una mica de davallada, però ens hem aixecat i hem anat a guanyar el partit. La victòria és justa.” I va continuar destacant la igualtat del partit: “No crec que el Girona ens hagi superat en cap aspecte. El partit ha estat molt igualat, igual que contra el Nàstic, i els petits detalls han determinat el resultat. A Girona també serà igualat.” Martín no es va pronunciar sobre el possible penal a Mata en la primera part, que per Machín era claríssim: “No portaré la contrària a Pablo, però és evident que en aquests partits un percep que els arbitratges tenen un punt diferent dels de la lliga, i m'agrada que els àrbitres donin més continuïtat al joc.”

També va dir que espera allargar un partit més la ratxa golejadora, després d'una temporada en què, en moltes fases, li ha costat marcar: “A vegades tens més possibilitats i no les encertes. Hem anat in crescendo i cada cop tenim més confiança de cara a la porteria contrària. Sembla que ara a l'Osasuna li costa menys fer gol, a veure si dura un partit més.” Martín va explicar que el seu equip no dóna el resultat per bo i que vindrà a Montilivi a guanyar: “No sé si n'hi haurà prou amb el 2-1, però tal com estem ens atrevim amb tot. L'equip és valent i no especularem en la tornada.” També va tenir paraules d'elogi per al rival: “Al davant tindrem un equipàs que farà l'impossible. Potser algú es pensa que és fàcil que el Girona hagi jugat dos cops seguits la promoció, però té un mèrit impressionant.”

EL PARTIT

“Ha estat molt igualat i els petits detalls han determinat el resultat”

LA TORNADA

“Sabem què s'ha de fer. Tenim molta il·lusió i som un equip perillós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.