Girona

Els mitjans navarresos, esperançats

Optimisme. Consideren que l'Osasuna va fer una passa endavant amb la victòria contra el Girona i confien a fer una bona tornada

Els dos principals diaris navarresos reflectien ahir a la portada l'optimisme que es respira a Pamplona després de la victòria de l'Osasuna contra el Girona en el partit d'anada (2-1) de la segona eliminatòria de la promoció d'ascens a primera. Tots dos van coincidir a obrir la portada amb una gran foto de la celebració que els jugadors i el cos tècnic van fer al mig del camp després del partit.

Diario de Navarra titulava la notícia de la següent manera: “Es pot.” I a sota afegia: “L'Osasuna convenç i arriba amb avantatge al partit de tornada de dissabte a Montilivi.” A l'interior, la crònica del partit s'encapçalava amb un titular esperançador: “Mig bitllet a primera.”

Per la seva banda, Noticias de Navarra titulava en portada: “Un equip de primera.” En la crònica del partit, Javier Saldise assegurava que a l'Osasuna li falta “només un pas” per assolir l'ascens. “L'Osasuna es va adjudicar un triomf esperançador perquè no va perdre mai la il·lusió ni les ganes, perquè tampoc va defallir el seu ànim malgrat que les forces ja escassegen.” El cronista també reconeixia que, malgrat la victòria, l'eliminatòria “queda oberta” per a la tornada a Girona. També qualificava l'equip de Pablo Machín com un “oponent espinós, amb un poder físic notable i amb criteri a l'hora de moure la pilota”. Els dos diaris també dedicaven articles a Mikel Merino, que jugava el seu últim partit a El Sadar abans de marxar al Borussia de Dortmund, i destacaven les cues que es van formar a les taquilles del club per comprar entrades per al partit de tornada a Montilivi.

Dos entrenaments abans del partit

L'Osasuna va fer ahir la primera de les dues úniques sessions d'entrenaments que farà abans del partit de tornada a Montilivi, on es decidirà la promoció d'ascens a primera divisió. Els jugadors navarresos amb més minuts en l'anada van fer només una tasca de recuperació, i la resta es van exercir amb més intensitat. Avui, a les 10 del matí, l'equip d'Enrique Martín farà la segona i última sessió d'entrenament abans de marxar cap a Girona. La sortida de l'expedició navarresa està prevista a les 12.45 hores, i el viatge el faran en autobús. El partit és demà a les 19 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)