2a divisió FEF

Tito no continuarà al Llagostera

2a divisió B. El migcampista, que feia cinc temporades que defensava els colors blaugrana del club, no continuarà el curs vinent. La possibilitat de jugar a l'estranger atrau el de Santa Coloma de Gramenet, establert a Sils des de fa anys

Alberto Ortiz, Tito, no defensarà per sisena temporada consecutiva la samarreta del Llagostera. El migcampista de Santa Coloma de Gramenet, que va arribar al club gironí procedent del Benidorm, la temporada 2011/12, la primera a segona B, ha arribat a una entesa amb l'entitat presidida per Isabel Tarragó per anul·lar de mutu acord el contracte que els unia fins al 30 de juny del 2018.

Establert a Sils des de fa anys, el mig vol ampliar horitzons i conèixer món i s'ha marcat com a objectiu seguir la trajectòria futbolística a l'estranger. Tito Ortiz es va convertir des de l'arribada al conjunt llagosterenc en una peça clau en els esquemes d'Oriol Alsina, un jugador amb un pes específic dins el vestidor, sempre respectat pels seus companys d'equip. Menys el curs passat (27 partits), Tito sempre ha superat la trentena de matxs jugats en una mateixa campanya, i ha acumulat múltiples minuts de joc. A segona B el migcampista va formar parella diverses vegades amb Pitu Comadevall, amb el qual el nivell d'entesa va arribar a ser brillant. En el seu periple a segona A, Ortiz va compaginar la posició natural al centre del camp amb la de defensa central, demarcació en què va demostrar que està també capacitat. El club va agrair des del compte de Twitter el compromís i fidelitat del jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)