Girona

La llotja, també plena a vessar

Autoritats. La presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, és probable

Difícilment quedarà cap seient buit demà a Montilivi. Tampoc a la llotja, perquè els encarregats de protocol del Girona han de fer mans i mànigues per encabir-hi totes les persones que aspiren a ser-hi. És probable que la llista d'autoritats l'encapçali el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. El club està pendent de la confirmació oficial. L'exalcalde de Girona, un cop nomenat president de la Generalitat, ja va ser en un partit a Montilivi, el 17 de gener contra la Ponferradina (4-0). El Girona va aprofitar la presència del 130è president de la Generalitat per entregar-li una samarreta oficial i la insígnia d'or del club. A Puigdemont, el podria acompanyar demà a la llotja algun conseller de la Generalitat.

Uxue Barkos, també

La representació institucional també serà potent pel que fa a l'Osasuna, ja que està prevista l'assistència a Montilivi de la presidenta del govern de Navarra, Uxue Barkos. A més d'algun regidor de l'Ajutament de Pamplona, hi haurà el director de l'Institut Navarrès de l'Esport, Rubén Goñi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)