Girona

“Estar en aquest punt és una benedicció”

Enrique Martín Monreal Entrenador de l'Osasuna

L'entrenador de l'Osasuna va atendre els mitjans locals a les instal·lacions d'El Tajonar. En un ambient distès i amb molta broma, una característica del tècnic, Enrique Martín va transmetre les seves sensacions: “Jo sempre sóc optimista. Sóc un home feliç. Hem complert un repte després d'haver mantingut la il·lusió de tots fins al final de la lliga i durant el play-off. L'ambient dins l'equip és meravellós, brillant, ple d'alegria i il·lusió davant la possibilitat d'aconseguir una fita grandiosa, però res més. No hi ha excessos”, comentava l'entrenador, que respecte a l'enfrontament era clar, com habitualment ho sol ser: “No especularem gens. Hem d'anar a resoldre el partit. N'afrontem dos de 45 minuts, el de les 7 i el de les 8, i veurem com acaba la pel·lícula. Hem d'estar preparats per a tot, però tenim clar que cal gol segur, si ens el fan en contra hi estarem obligats, i, si no, també.”

Enrique Martín va mostrar-se confiat, respecte al moment del seu equip: “No sé com sortirà el Girona. Només sé com sortirem nosaltres. Sense pilota els hem de contrarestar i, si la tenim, els atacarem. El partit pot tenir diverses lectures des del seu punt de vista, però des del nostre només n'hi ha una”, deia Martín, que recorrent a la ironia explicava: “Respectem el rival i a tothom. Estem en el punt òptim en tots els aspectes. És com si ens haguéssim begut tres combinats i ens embalem per sortir a la pista de ball, sense que ens importi qui ens miri.” Després del símil peculiar, Martín va sentenciar: “Som un equip amb una fortalesa mental brillant i ara això és molt important.

CONFIANÇA

“L'ambient dins l'equip és brillant, ple d'alegria i d'il·lusió davant una ocasió única”

EL SÍMIL

“Estem en el punt en què amb tres combinats ens atrevim a sortir a la pista de ball”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)