Girona

Fase d'ascens a segona A

Exgironins en la lluita per la plata

L'Hèrcules de Vivi i Chechu s'enfronta al Cadis de Jandro, Despotovic i Migue

Ben atents, pel sentiment afable que senten pel Girona, els futbolistes de l'Hèrcules Vivi i Chechu i els del Cadis Jandro, Despotovic i Migue seguiran de prop la tornada de l'eliminatòria d'ascens que l'equip blanc-i-vermell disputarà contra l'Osasuna a Montilivi. Els cinc exjugadors del Girona –el bescanoní Albert Vivancos és l'únic que encara hi té una relació contractual, ja que juga com a cedit al conjunt alacantí– tenen, a més, una cita en comú ja que disputaran entre ells la tercera i decisiva eliminatòria d'ascens a segona A. El matx de tornada es jugarà diumenge que ve al Ramón de Carranza de Cadis. Els andalusos no tenen el camp a favor ja que es van classificar per a la fase d'ascens en quarta posició del grup quart de segona B, mentre que l'Hèrcules va acabar en tercera plaça en el grup tercer. El duel entre aquests dos històrics del futbol estatal, dos gegants dins de la segona B, amb grans pressupostos i un entorn exigent, tindrà en els cinc exgironins un xoc d'allò més destacat. Vivi i Chechu s'han convertit en peces clau dels alacantins. El primer va arribar durant el mercat d'hivern i, tot i que les lesions li van impedir aportar un rendiment immediat, fa setmanes que és un fix al mig del camp. Chechu és un dels ídols de l'afició. El de Sarrià de Ter va arribar a l'Hèrcules fa dues temporades i busca el seu tercer ascens a la divisió de plata –ja ho va aconseguir amb el Girona, el curs 2007/2008, i amb el Tenerife, la campanya 2012/13.

A Cadis, el triumvirat format pels veterans Jandro Castro, Ranko Despotovic i Migue intentarà aixafar la guitarra als alacantins. Amb molta més tensió i pressió, els exjugadors del Girona que militen al club andalús han hagut de driblar un entorn enganxós i carregós per arribar brillantment fins a la darrera i última eliminatòria. Jandro, ja a les acaballes de la seva carrera, va demostrar la seva qualitat incontestable a Girona, i és que molts aficionats gironins encara recorden les tardes de futbol que els va brindar a Montilivi. De Despotovic, el record d'un bon any, amb molts gols, i els diners que va deixar a les arques del club quedaran en la memòria, així com la dedicació, la regularitat, el sentit de pertinença i, sobretot, el gol de l'ascens a segona A de Migue, un emblema del club gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)