2a divisió FEF

Una nova direcció

2a divisió B. El Sabadell salva una situació límit per no baixar de categoria i desaparèixer, tot i que a partir d'ara l'austeritat s'anteposarà a l'ambició en la nova etapa de l'entitat vallesana

L'Argentina, el Japó, Tarragona, Barcelona, Badalona, el Marroc i la Xina. La solució del Centre d'Esports Sabadell va passar per tots aquests indrets en dos anys sencers de reunions, trobades, números, discussions i estira-i-arronses. Però, com no podria ser d'una altra manera, tot s'ha desencallat quan la urgència ha pressionat. L'arlequinat continuarà a segona B, un fet simple però que havia estat quimèric durant alguns mesos. Un grup inversor, del qual en els propers dies se sabrà la seva identitat, ha posat els diners perquè puguin pagar abans de dilluns les tres mensualitats als seus jugadors. D'aquesta manera, retiraran la denúncia a l'AFE i es mantindran en la categoria de bronze, el primer pas per sortir del preconcurs de creditors i evitar la desaparició de l'entitat. La direcció que agafarà el Sabadell, però, canviarà del tot tan sols un any després. Del discurs grandiloqüent que augurava una tornada a la segona A en poc temps, a l'austeritat i al passar gana perquè els quadres no desapareguin del mapa.

El Sabadell haurà de reestructurar tant sí com no tota l'entitat. L'objectiu és doble: gastar menys i ingressar més. De moment, el grup aportarà múscul financer per fer front als deutes de l'entitat mentre que mantindrà bona part del consell d'administració, amb Antoni Reguant al capdavant, però no farà un salt endavant en les aspiracions, com sí que s'esperava que ho fessin les altres dues propostes que hi havia sobre la taula: Promoesport i un grup xinès del qual mai es va saber la identitat exacta. “És una solució més realista. D'una altra manera, hi havia el perill que si a llarg termini no sortia bé, el forat podria ser encara més gran”, diuen fonts de dins de l'entitat. El múscul financer servirà per regular els deutes de l'entitat, que pugen a més de dos milions d'euros, generats els últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)