Girona

“Tinc uns futbolistes de primera divisió”

Pablo Machín. Entrenador del Girona

Com l'any passat, Pablo Machín va arribar a la sala de premsa acompanyat de tot el cos tècnic. Com l'any passat, les cares resumien la frustració. Aquesta vegada,
amb un desenllaç força
menys cruel que el del Lugo. Però, al cap i a la fi, amb una garrotada. “Per nosaltres, és una decepció rere l'altra. Imagina't lluitar tot un any per un objectiu i quedar-te'n a les portes l'últim dia. El que sap greu és que només pot guanyar un, i des d'aquí el reconeixement a l'Osasuna. Som un club senyor i felicitem el rival, que ha merescut pujar perquè ens ha guanyat els dos partits.” Dit això, Machín va elogiar sense reserves el seu equip: “Tinc uns futbolistes de primera divisió. Encara que no hi podrem competir, però des d'aquí el meu reconeixement, un cop més. Ho han donat tot. Gràcies per haver cregut en una manera de fer equip de jugar, de fer equip i de competir. El futbol, però, ha tornat a ser cruel.” El Girona ha de pair una altra decepció en la cloenda del curs
davant la seva afició. “L'any passat va ser força més cruel que aquest, pel minut en què ens van marcar i per la trajectòria que havíem aconseguit fer. Aquest any, hem anat de menys a més. Només teníem la possibilitat de guanyar, però ara la sensació és que també hem perdut una oportunitat. Amb el pas del temps ens adonarem que difícil que és que un equip com el Girona pugui estar lluitant per pujar a primera. Segur que quan tinguem el cap més fresc ja pensarem a tenir una tercera oportunitat. Com més aviat millor haurem d'aixecar-nos i que no se'ns noti aquesta segona garrotada.”

Preguntat per com havia vist l'equip i què havia dit al vestidor, Machín va comentar: “Ara no toca parlar gaire. Tampoc deuen estar gaire receptius. És similar a un tanatori, com et pots imaginar. Se'ns ha tret una il·lusió molt gran que teníem. Només els he dit, i així ho sento, que d'aquí poc temps es valorarà el que han fet. Independentment del fet que hem perdut, han de sortir amb el cap ben alt. Han demostrat ser un gran equip. Llàstima, un cop més, que no hem pogut celebrar amb la nostra afició allò que l'equip es mereix.”

L'encert

Com sol passar en les finals, l'anàlisi del partit va ser força breu, tant per part de Pablo Machín com d'Enrique Martín. El tècnic local va parlar de l'encert: “Segurament el moment clau ha estat el començament de la segona part, amb aquesta acció que els ha suposat el gol. Ja se'ns posava tot més coll amunt. Hem fet un partit intel·ligent, seriós, generant arribades per fer el gol. Ja teníem clar que l'encert determinaria qui pujaria, i ells n'han tingut i nosaltres no. Aquesta barrera tan fina ha estat per a ells.” També li van demanar si Nauzet havia estat fonamental. “Els porters hi són per aturar pilotes i els davanters, per marcar gols. És un joc d'encerts i errors. I, més que cometre errors nosaltres, ells han estat encertats. En moments puntuals no ens hem pogut avançar en el marcador, i tot s'ha anat complicant. Hem d'acceptar que l'Osasuna és el just vencedor”, va sentenciar el tècnic de Gómara, que va marxar de la sala de premsa, acompanyat per Jordi Guerrero, Jordi Balcells i Omar Harrak, entre aplaudiments.”

AL SEU EQUIP

“Gràcies per haver cregut en la manera de jugar, de fer equip i de competir”

UNA ALTRA DECEPCIÓ

“És una rere l'altra. Se'ns ha tret una il·lusió molt gran. Ara no toca parlar gaire”

DESENVOLUPAMENT

“Hem fet un partit intel·ligent però ells han tingut encert i nosaltres, no”

EL FUTUR

“Quan tinguem el cap més fresc ja pensarem a tenir una tercera oportunitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)