Girona

“La felicitat és completa”

Enrique Martín Monreal. Entrenador de l'Osasuna

Enrique Martín Monreal no va parar quiet a l'àrea tècnica fins que l'àrbitre va decidir expulsar-lo. “He anat al vestidor i he plorat molt”, va explicar a la sala de premsa el veterà tècnic, molt emocionat. “La felicitat és completa”, va explicar el tècnic visitant. “No només per l'ascens, que és una alegria enorme, sinó perquè estem creant una llavor d'aficionats molt joves”, va apuntar, abans de fer un avís als aficionats i a tot l'entorn de l'Osasuna: “Vull que tots interioritzem que no podem cometre els errors del passat. No podem gastar els diners que no tenim. És important recordar-ho, perquè patirem menys i disfrutarem més. L'Osasuna ha de ser un equip dels vuit o deu últims de primera, o dels vuit o deu primers de segona. Si baixem, no passa res; a tornar-hi.”

Enrique Martín va fer diverses referències personals. “He aconseguit el repte que em vaig marcar quan va morir el meu pare. Vull fer l'última roda de premsa des d'un àtic, dedicat als meus pares. I a tots els osasunistes que ens han ajudat des del cel.”

El tècnic va veure en el partit d'ahir el creixement d'un equip que s'ha anat enfortint: “Hem anat madurant durant la temporada i hem anat sabent controlar les diverses fases que té un partit. Avui ho hem controlat gairebé tot.” Martín, que va tenir problemes de cor, va sentenciar: “L'Osasuna i jo vam entrar a l'UCI fa un any i ara toquem el cel. He plorat molt.” Preguntat pel futur, va dir: “El futur? Un bon sopar. No sé ni jo si continuaré.”

ORGULL PERSONAL

“He aconseguit el repte que em vaig marcar quan va morir el meu pare”

AVÍS ALS SEUS

“No es poden cometre els errors del passat. El club no es pot gastar els diners que no té”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)