Girona

“Hi som molt a prop”

El president. Carles Puigdemont està convençut que el Girona pujarà a primera: “Ja no és una utopia, sinó que només és qüestió de temps”

Com tots els aficionats del Girona, el president de la Generalitat de Catalunya va sortir amb la decepció de no haver pogut celebrar l'anhelat ascens. El seu to, però, va ser d'optimisme i esperança. “El guió d'avui és molt diferent del de l'any passat. No hi ha hagut la crueltat ni la injustícia que hi va haver. Avui ens hem tret, tot i que no hem pogut pujar, una certa espina, perquè hem pogut aplaudir l'equip i donar-li les gràcies per tot el que ha fet”, va exposar Carles Puigdemont.

El president de la Generalitat està convençut que el primer ascens a l'elit acabarà arribant. “Hi som molt a prop, ens falta molt poc. Aquest equip jugarà a primera segur. Per club, per joc, per afició. Avui hem fet un pas més, encara que tristament no hàgim pogut pujar”, va dir a la zona mixta. “No es pot retreure res als jugadors, que han fet una temporada magnífica i que ens fan creure que ja no és una utopia, això de pujar, sinó que és només una qüestió de temps.” Entre els elements que el fan ser optimista, hi ha
els responsables del club: “Està molt ben portat, amb una directiva molt seriosa. I els jugadors s'ho creuen, ja juguen com un equip de primera. Encara falta alguna coseta, però hi som molt a prop, molt a prop”, va insistir. “I si no és aquest any, serà l'any que ve.”

El club està molt ben portat i els jugadors s'ho creuen. Si no és aquest any, serà el que ve
Carles Puigdemont
PRESIDENT DE LA GENERALITAT
No hi ha la crueltat ni la injustícia de l'any passat. Tot i no pujar, ens hem tret una certa espina, perquè hem pogut aplaudir l'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)