Girona

Dos pilars perduts

Impossible. El Girona assumeix la marxa d'Isaac Becerra, a qui no va poder convèncer per renovar, i de Lejeune, que farà un pas endavant

El Girona tornarà a mantenir el bloc, perquè té un bon nombre de jugadors amb contracte, però hi ha dos pesos pesants de l'equip que faran les maletes. El club té força assumit que tant Isaac Becerra com Florian Lejeune no continuaran a Montilivi, per motius diferents.

A Becerra, el club fa més d'un any que li va al darrere per renovar-lo, i no se n'ha sortit mai. El colomenc sempre ha manifestat que es volia centrar en la feina a la porteria i que quan acabés la temporada ja reflexionaria sobre el seu futur, però de fet és lliure des del gener en cas d'haver-se entès amb qualsevol club. I el Valladolid és el que més feina ha avançat en aquest sentit. En qualsevol cas, el Girona entén que fa temps que no hi té res a fer, malgrat que no té cap queixa –tot al contrari– de l'actitud i la professionalitat del porter.

Becerra, que va arribar a Montilivi l'estiu del 2012, va prendre la titularitat a Dani Mallo en la recta final del seu primer curs com a blanc-i-vermell, en plena lluita cap a la primera promoció d'ascens a primera, i des d'aleshores ha estat fix sota els pals. Les dues últimes temporades, el colomenc, que diumenge va fer 28 anys, no s'ha perdut ni un minut de lliga. El Girona haurà de renovar del tot la porteria, perquè el suplent de Becerra, Germán Parreño, estava cedit per l'Espanyol. El jugador nascut a Elx no ha jugat ni un minut en la lliga i només ha pogut participar en la copa i la copa Catalunya.

Inabastable

Amb Florian Lejeune, el problema no és de falta d'entesa per a la renovació, sinó d'impossibilitat de tornar-lo a tenir cedit. El francès, que ja va estar a punt de volar l'estiu passat, va continuar a Montilivi gràcies al fet que el Manchester City el va fitxar i el va deixar a Girona. Amb un rendiment excel·lent i molta projecció, el central, de 25 anys, ha rebut l'interès de molts clubs. El Girona hauria pogut aspirar a seduir-lo una temporada més si hagués assolit l'ascens a primera divisió, però competint a segona A li serà inviable.

Pretemporada al City

És probable, de fet, que Lejeune faci la pretemporada amb el City de Pep Guardiola. Qui sí que té garantida la presència al primer equip citizen durant la pretemporada és Pablo Maffeo, que va arribar al Girona en el mercat d'hivern i que, amb només 18 anys, ha ofert un bon nivell, amb participació en partits decisius. Maffeo es va acomiadar per les xarxes socials: “El Girona tindrà sempre un lloc al meu cor.”

ISAAC BECERRA

El porter tanca una etapa de quatre anys a Montilivi i podria fitxar pel Valladolid

FLORIAN LEJEUNE

Cedit pel City, té moltes ofertes i el Girona només l'hauria pogut retenir pujant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)