Girona

“Un ‘totcampista' versàtil”

Luis César Sampedro Entrenador del Lugo, abans a l'Albacete

Cristian Portugués, el primer fitxatge del Girona per a la temporada que ve, és un migcampista que destaca per la seva polivalència, segons l'opinió de Luis César Sampedro, que el va dirigir durant dues temporades a l'Albacete: “És un futbolista completíssim, d'àrea a àrea. És un totcampista que surt al contraatac i és capaç d'arrencar amb la pilota. Té velocitat. No és un migcampista posicional i de passada, com Àlex Granell, perquè té arrencada, conducció i associació. Pot jugar en moltes posicions i és molt versàtil i dinàmic.” Aquestes qualitats fan que Portu, com és conegut el jugador, pugui veure porteria amb certa facilitat, com acrediten els dotze gols que ha fet amb l'Albacete (sis cada temporada): “És capaç d'encarar la línia defensiva i batre-la amb un canvi de ritme. Per això marca gols. Amb l'Albacete encara n'hauria pogut marcar algun més”, explica Luis César, que també valora les qualitats físiques del jugadors murcià: “És un portent físic. Podria jugar dos partits seguits i ni s'immutaria.”

Per tots aquests motius, l'ara entrenador del Lugo assegura que el Girona ha fet “un gran fitxatge” amb la incorporació de Portu, un jugador que, amb 24 anys, creu que encara té marge de millora: “No m'estranyaria que d'aquí a un o dos anys pogués anar a un club més gran. Ara ja hi havia mitja dotzena d'equips de segona que el volien.”

Luis César també assenyala el caràcter bondadós del jugador: “És molt sacrificat. Al vestidor és un tros de pa i és encantador amb els companys, és un jugador que val molt la pena.”

LES QUALITATS

“Portu té arrencada i conducció, i pot jugar en moltes posicions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)