Girona

L'Olympique de Marsella, probable rival del Girona

2a divisió A. El club provençal anuncia al seu lloc web un amistós de pretemporada a Montilivi, per bé que encara no hi ha cap contracte signat

L'Olympique de Marsella serà, amb tota probabilitat, un dels rivals del Girona durant la pretemporada. L'equip de la Provença, un històric de la lliga francesa, visitaria l'estadi de Montilivi el dia 3 d'agost, en el sisè enfrontament de la gira de preparació que té previst començar el 12 de juliol amb un partit contra el Lausana que es jugarà a Valença.

El club provençal anunciava ahir mateix el partit en el seu lloc web, juntament amb la resta del calendari de pretemporada. Fonts del club gironí, però, explicaven ahir que encara no s'ha signat cap contracte amb L'Olympique de Marsella, per bé que confirmaven les negociacions amb l'equip provençal i asseguraven que podrien quedar tancades aquesta setmana que ve, moment en què es pensa anunciar oficialment. El Girona treballa també amb altres clubs per pactar més partits amistosos de pretemporada, un dels quals serà segur el que jugarà contra el Blackburn Rovers el 30 de juliol, aprofitant l'estada que l'equip farà a les instal·lacions del Manchester City.

Precedent frustrat

El Girona i l'Olympique de Marsella ja s'havien d'enfrontar en un partit amistós el 4 de gener del 2012, a Perpinyà, però el matx finalment va quedar suspès perquè el tècnic d'aleshores, Didier Deschamps, va allargar les vacances de Nadal dels seus jugadors. Aquesta circumstància hauria complicat molt la convocatòria de l'Olympique, ja que els seus jugadors africans i sud-americans no es reincorporaven a l'equip fins al 3 de gener, just un dia abans del partit. També es va exposar que no era convenient la disputa de l'amistós just abans d'una eliminatòria de copa. L'Olympique es va comprometre, llavors, a jugar un partit contra el Girona a Montilivi.

L'Olympique de Marsella, tretzè classificat en l'última lliga francesa, té com a entrenador Franck Passi i Lass Diarra entre els seus jugadors més destacats. En el palmarès
del club llueixen deu títols de lliga, deu copes de
França i una lliga de campions (1992/93), la primera després de l'antiga denominació de copa d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)