2a divisió FEF

El penal de la discòrdia

Polèmica. El Lleida estudia presentar al·legacions a la FEF per la pena màxima fallada per Òscar Rubio, després d'analitzar un vídeo en què sembla que la pilota arribi a travessar la línia de gol

La tanda de penals que va deixar el Lleida sense ascens contra el Sevilla Atlético encara porta cua. I és que de l'últim llançament dels blaus, que va acabar fora després que la canonada d'Òscar Rubio toqués el travesser, rebotés de forma molt ajustada a la part interior de la línia de gol i sortís, hi ha un vídeo en què sembla que la pilota entri a la porteria. Val a dir, això sí, que és molt difícil d'apreciar i fins i tot, un cop congelada la imatge, sembla que la pilota no entri del tot. Tot i això, el club blau va estudiar ahir totes les proves videogràfiques i explicarà avui si presenta al·legacions a la FEF. L'entitat blava, això sí, és molt conscient que si tira endavant la idea de portar la queixa a la federació és gairebé impossible que hi hagi algun tipus de rearbitratge. Seria, en tot cas, una qüestió de rescabalar la imatge del club davant una decisió perjudicial.

Un nou projecte

El president del Lleida, Jordi Esteve, donarà explicacions aquest matí a les onze de la decisió presa pel club respecte a aquest penal i també parlarà del futur més immediat de l'entitat. Després de la clatellada a Sevilla, el màxim dirigent va insistir que es veia amb cor de tirar endavant, però ara li toca configurar un nou projecte amb l'objectiu de ser a dalt, i per això calen recursos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)