2a divisió FEF

El grup III, gairebé definit

2a divisió B. A falta de la confirmació de l'assemblea, els catalans, els balears, els valencians i l'Ebre s'enfrontaran entre ells

Cal confirmar-ho en l'assemblea de la RFEF, però un cop resoltes totes les eliminatòries d'ascens, el grup III de segona divisió B està ja pràcticament definit. En principi, els conjunts catalans –que tornaran a ser deu– quedaran agrupats amb els set valencians, els dos balears i l'Ebre, l'únic representant d'Aragó en la categoria de bronze.

Així, amb els ascensos frustrats del Lleida i l'Hèrcules el cap de setmana passat, més el del Vila-real B, seran catorze els conjunts que repetiran respecte a la temporada passada, i se n'hi afegiran sis. A banda dels tres equips citats, segueixen el Cornellà, l'Alcoià, el Sabadell, el València Mestalla, l'Atlètic Balears, l'Eldenc, el Barça B, l'Espanyol B, el Badalona, l'Atlètic Llevant i l'Hospitalet. El Llagostera, que arriba procedent de la segona divisió, l'Ebre, desè classificat en el grup II, i els quatre ascendits de tercera –el Mallorca B, l'Atlètic Saguntí, el Prat i el Gavà– completen el grup.

Vuit de Barcelona

Amb l'ascens del Prat i el Gavà, vuit dels deu catalans de segona B seran de la província de Barcelona, un fet que no passava des del curs 2009/10. Així doncs, en un radi de poc més de 20 km es trobaran el 40% dels equips de la categoria, fet que pot representar un autèntic ball de bastons en el mercat de fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)