2a divisió FEF

Solivelles fa el salt al primer equip

2a divisió B. El tècnic del Sabadell B ocuparà el lloc que ha quedat vacant després de l'acomiadament de Miguel Álvarez i comandarà el nou projecte esportiu del club arlequinat

El nou projecte del Sabadell amb l'entrada al club del grup d'inversors vinculat amb l'empresa Hummel ja té entrenador per al primer equip després que la setmana passada s'acomiadés Miguel Álvarez, que encara tenia contracte en vigor. L'encarregat d'assumir la banqueta del primer equip, segons va informar ahir Ràdio Sabadell, és el fins ara entrenador del filial, Jose Solivelles, que assumeix el repte d'arrencar un projecte amb molts canvis. El nou entrenador del club arlequinat, que serà presentat aquesta mateixa tarda, ha comandat el Sabadell B en la seva gran campanya a tercera divisió: va aconseguir-hi la seva millor classificació històrica (sisè amb 62 punts). Solivelles, amb tot, és un home de la casa que coneix molt bé el futbol de base del club. Va arribar fa cinc cursos procedent del Júnior de Sant Cugat i va entrenar el cadet, el juvenil i, finalment, el filial.

D'altra banda, qui ocuparà el seu lloc al Sabadell B serà el jove tècnic Ignasi Senabre, que va dirigir el juvenil arlequinat la temporada passada. Amb ell a la banqueta, l'equip vallesà va fer un curs rodó i va aconseguir fer el salt a divisió d'honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)