Girona

Un Llagostera-Girona el 12 d'agost a Palamós

Pretemporada. El 20 i 21 de juliol el Girona farà les proves mèdiques, el 22, el primer entrenament, i el 25 començarà l'estada a Manchester

Tots els equips de futbol estan actualment de vacances i ja planifiquen el curs vinent, començant per la pretemporada. Pel que fa al Girona, que va acabar la competició el 18 de juny amb el fatídic partit contra l'Osasuna, està previst que torni a l'activitat el 22 de juliol amb un primer entrenament a Montilivi (el 20 i el 21 tindran lloc les proves físiques i mèdiques). Només tres dies després, l'equip dirigit per Pablo Machín es desplaçarà a Anglaterra per fer una estada d'una setmana a la ciutat esportiva del Manchester City (del 25 al 31 de juliol) i, entremig, jugarà el primer amistós de pretemporada al camp del Blackburn Rovers (dissabte 30). El segon partit de preparació podria tenir lloc a Montilivi amb la visita de l'Olympique de Marsella francès, un duel que encara no està confirmat pel club gironí, però que tot indica que es jugaria el dimecres 3 d'agost.

Una mica més tard, i quan encara falten per concretar els últims detalls, el Girona també té pensat enfrontar-se amb el Llagostera el 12 d'agost a Palamós en un amistós que ja s'ha convertit en un clàssic d'estiu.

El conjunt llagosterenc començarà la pretemporada el 9 de juliol amb el primer entrenament i, a més del Girona, també té lligats altres amistosos, contra el Barça B, el Prat, el Palamós i el Reus, entre altres equips.

DEFININT AMISTOSOS

El Girona jugarà amb el Blackburn Rovers (30/7) i segurament amb l'Olympique de Marsella (3/8)

LLAGOSTERA

El Barça B, el Prat, el Reus i Palamós seran rivals en la pretemporada, que començarà el 9 de juliol

LLAGOSTERA-GIRONA

El partit encara no està confirmat pels dos clubs, que estan ultimant els detalls de la pretemporada

GIRONA

Del 25 al 31 de juliol el conjunt gironí s'exercitarà a la luxosa ciutat esportiva del Manchester City
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)