2a divisió FEF

L'horitzó no canviarà

2a divisió B. El president del Lleida explica que el club tornarà a armar un projecte ambiciós amb, com a mínim, el mateix pressupost, i avança que el nou entrenador ja està emparaulat

Si en quatre anys el Lleida ha jugat tres fases d'ascens, l'objectiu amb vista a la temporada que ve és molt senzill: repetir. Canviant, això sí, el desenllaç i aconseguint fer el salt a la categoria de plata. “Volem competir al màxim nivell a segona B”, va dir ahir el president del club blau, Albert Esteve, que va avançar que ja tenen emparaulat l'entrenador, però no en va voler dir el nom: “Falta signar, i la setmana que ve ja ho anunciarem. Hem buscat un tècnic que sàpiga el que és jugar un play-off i aconseguir ascensos, aquest és el seu perfil.” De fet, Esteve té molt clar que busca una persona per fer un projecte a mitjà o llarg termini: “Hem buscat un entrenador que pugui també dirigir l'equip en el futbol professional i donar continuïtat al projecte.”

Respecte a la confecció de la plantilla, Albert Esteve no va assegurar la continuïtat del gros de l'equip d'aquesta temporada. “Analitzarem el rendiment individual dels jugadors i, a partir d'aquí, decidirem. Hi ha una base de treball ja feta, i jugadors que es poden afegir, que a segona B hi ha molta mobilitat de jugadors”, va exposar el màxim dirigent de l'entitat de la Terra Ferma, que es congratula del renom que té el Lleida, fet que facilita la feina: “En aquesta categoria hi ha 10 o 12 clubs als quals els jugadors i els entrenadors volen venir, i el Lleida n'és un. Hem disputat tres play-off en quatre anys i això la gent ho valora.”

Assegura els recursos

Per configurar aquest nou projecte, el president és conscient que caldran recursos, i els garanteix. “Des que hem arribat que cada any hem ampliat el pressupost i, amb vista a la temporada que ve, el pressupost no el reduirem. Com a mínim, es mantindrà”, va dir Esteve, que va garantir que no pensa traspassar l'entitat a cap dels grups inversors que se li han anat presentant: “El dia que jo marxi vendré el club, perquè anem units, però ara mateix no em passa pel cap vendre'l.” De fet, amb vista a la viabilitat del projecte, creu clau que la massa social del club creixi està molt satisfet amb aquest play-off: “Enguany la gent de la ciutat i la província ha canviat de xip i s'ha interessat pel Lleida, aquesta és la clau.”

Sense recurs per l'últim penal

Albert Esteve va parlar ahir de l'acció del darrer penal d'Òscar Rubio, que va fer plantejar al club lleidatà presentar al·legacions a la federació espanyola, ja que en alguns vídeos semblava que la pilota havia entrat a la porteria. De manera més que qüestionable, això sí. De fet, tan poc clar és que l'esfèrica hagués creuat la línia de gol que el president no considera oportú tirar endavant cap recurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)