2a divisió FEF

ESPORTS

SABADELL

Al Sabadell, embolica que fa fort

2a divisió B. El president Antoni Reguant apareix en la teòrica presentació del nou tècnic per dir que, fins que no se solucioni la liquidació de contracte de Miguel Álvarez, no s'anunciarà res

El Sabadell va viure ahir un jornada surrealista. El club havia convocat els mitjans de comunicació a la Nova Creu Alta per presentar el nou entrenador, Jose Solivelles, que fa el salt del filial al primer equip, però els plans van canviar de manera sobtada. Qui va aparèixer a la sala de premsa va ser el president, Antoni Reguant, que va haver d'explicar tot sol com era que al final no es feia cap presentació. El resum de tot plegat és senzill: Miguel Álvarez tenia contracte en vigor i el club el va fer fora sense pactar les condicions de sortida. I ara, és clar, toca negociar amb el seu representant una sortida econòmica a aquesta rescissió. Fins que això no se solucioni, res d'anunciar oficialment nous entrenadors.

Per explicar les raons del cessament de Miguel Álvarez, Antoni Reguant va ser bastant gràfic. “Miguel Álvarez és un Ferrari per a la categoria, i el Sabadell no està en condicions de fer front al cost de tenir un Ferrari”, va dir el president, que considera que no es van entendre bé a l'hora de pactar la seva sortida [juntament amb el seu cos tècnic]: “La meva percepció, sabent que el Miguel Álvarez és un bon paio, és que allò del qual el volia fer partícip explicant-li la situació, no ha estat percebut per ell de la manera que jo intentava.”

Antoni Reguant, amb tot, va remarcar reiteradament la nova realitat econòmica de l'entitat, que farà que toqui configurar un projecte de mínims. De fet, va parlar de deixar sortir futbolistes de la plantilla si això suposa un ingrés extra, i va explicar que a partir d'ara les esportives es prendran d'acord amb el criteri del nou grup d'inversors. El director esportiu, Javi Pérez, té la porta oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)