2a divisió FEF

Pons: “L'objectiu és intentar pujar a segona”

2a divisió B. Confirmada la seva continuïtat al capdavant de l'equip una temporada més, el tècnic del Gavà es mostra ambiciós al màxim

Tot just encara assaborint l'ascens a segona divisió B, el tècnic del Gavà, Juanma Pons, ja pensa en la temporada que ve. I lluny del tòpic de l'equip recent ascendit que busca consolidar-se en la categoria, l'entrenador madrileny va més enllà: “L'objectiu és pujar a segona divisió.” D'ambició, no n'hi falta.

“És un objectiu que em marco personalment –afegeix–, però és que trobo important marcar-me reptes difícils; així entenc jo aquest joc”, diu el tècnic, que confessa que en cas de no haver pujat hauria hagut de plantejar-se si es veia amb forces de continuar. Un cop confirmat l'ascens, però, el full de ruta sembla clar: “Sé que hi ha equips amb més bon pressupost, però si treballem i fem les coses bé podem estar a dalt”, explica.

Per aconseguir-ho, l'única condició que va posar Pons a la directiva per renovar era poder confeccionar una plantilla competitiva. I entre avui i demà, el tècnic s'asseurà un a un amb tots els jugadors de la plantilla per parlar del seu futur, tot i que sap que alguns ja tenen tancat un acord amb altres clubs.

Tot i això, si un nom destaca per sobre de tots és el de Boris Garrós, la gran sensació de la temporada a Gavà i màxim golejador de l'equip a pesar d'haver-hi arribat al gener. “Boris està molt content i la seva preferència és el Gavà. És un primers jugadors amb qui vull parlar”, confessa Pons, que no està gens preocupat per la confecció de la plantilla: “Fa un any i mig ja vam haver de fer un equip nou a corre-cuita i ens en vam sortir.” A més, enguany compta que renovarà una bona part del bloc.

LES FRASES

M'agrada marcar-me objectius ambiciosos; hi ha equips amb més bon pressupost, però si treballem i ho fem bé podem estar a dalt
Boris és un dels primers jugadors amb qui vull parlar; sé que ell també està molt content aquí
Juanma Pons
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)