Girona

Lejeune, 4 anys a l'Eibar

De Montilivi a Ipurúa. El club basc ha pagat 1,5 milions al Manchester City per obtenir el francès, que ha despuntat al Girona

Florian Lejeune va ser ahir a les oficines de l'Eibar per estampar la signatura per als quatre anys vinents amb l'equip basc, que la temporada que ve disputarà el seu tercer curs consecutiu a primera divisió. L'Eibar, que no solia pagar traspassos, ha abonat 1,5 milions d'euros al Manchester City, que a l'estiu l'havia signat per quatre temporades i l'havia cedit al Girona. A Montilivi, Lejeune ha jugat dues temporades a un altíssim nivell. Ha acumulat 81 partits disputats (40 la campanya 2014/15 i 41 la 2015/16 i ha marcat 7 gols (tres el primer any i quatre el segon). Lejeune ha estat un fix en l'esquema de Machín, que l'ha utilitzat com a central esquerrà, tot i ser dretà. El francès, que s'ha vinculat amb l'Eibar fins al 2020, va formar part del Vila-real abans de tornar a França (Istres i Brest) i tornar al futbol estatal repescat pel Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)