Girona

Tres novells a plata

Debutants. Fernando Hierro (Oviedo), Cosmin Contra (Alcorcón) i Diego Martínez (Sevilla B) dirigiran per primer cop un equip a 2a A

Només tres dels vint-i-dos entrenadors de segona A viuran la seva primera experiència en una banqueta en la categoria de plata. Un és Diego Martínez, de només 35 anys, que ha pujat recentment amb el Sevilla B després d'eliminar el Lleida en una última eliminatòria d'ascens d'infart (es va resoldre en la tanda de penals). Els altres dos tècnics debutants a plata son Fernando Hierro i Cosmin Contra, dos reconeguts exfutbolistes que dirigiran l'Oviedo i l'Alcorcón, respectivament.

En contrapartida, el barceloní Paco Herrera torna a una categoria que coneix a la perfecció i de la qual és el tècnic amb més partits dirigits, amb 391. Herrera, que intentarà tornar el Valladolid a l'elit, també serà l'únic tècnic català a 2a A.

NOMÉS UN

Paco Herrera (Valladolid) serà l'únic entrenador català de la categoria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)