2a divisió FEF

Pendents d'Albarrán i Jordi

2a divisió B. El Prat, amb la plantilla ja força definida, està pendent de la decisió de dos dels seus futbolistes més importants aquest curs; si decideixen quedar-se, l'equip quedarà tancat

La bona temporada tant a nivell individual com col·lectiu de Jordi Sánchez i Albarrán no ha passat desapercebuda per ningú. Així, tots dos futbolistes tenen sobre la taula diferents propostes de diversos equips i el Prat està en espera de la seva decisió per poder tancara l'equip.

Com és evident, el conjunt potablava compta amb tots dos futbolistes, que, a sobre, ocuparien plaça sub-23, però ni Jordi Sánchez ni Albarrán encara no han donat una resposta. És per això que Pedro Dólera no ha pogut tancar encara del tot la plantilla amb la rapidesa que hauria volgut. Amb 18 jugadors ja confirmats –nou segueixen i nou són incorporacions–, el tècnic potablava espera què decideixen finalment dos dels jugadors més importants aquest darrer curs. Tot i això, no vol que la situació s'eternitzi i està movent el mercat per trobar-los substitut en cas que no segueixin. El problema és que a Dólera només li queda una fitxa lliure per a jugadors majors de 23 anys, motiu pel qual el mercat se li redueix considerablement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)