2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió A

Djetei, el primer a arribar

Nàstic. El club grana anuncia la incorporació del central de 21 anys, un futbolista internacional amb el Camerun que tindrà a Tarragona la seva primera experiència lluny del futbol africà

El Nàstic va anunciar ahir el primer fitxatge de la temporada 2016/17: el central camerunès Mohamed Djetei, un futbolista desconegut en el futbol europeu però que és internacional amb la selecció del seu país. L'espigat defensa nascut fa 21 anys a Yaoundé, que signa per quatre temporades, és un dels futbolistes amb més projecció del Camerun que encara no havia sortit del futbol africà. El seu bon paper les darreres dues temporades amb la Union Douala, de la primera divisió, han convençut tant el seleccionador camerunès com Emilio Viqueira. I és que Djetei, que ja havia estat internacional amb les seleccions inferiors del seu país, ha jugat ja cinc partits amb el combinat absolut. L'últim, el maig passat contra França, tot i que anteriorment havia estat un fix en la rereguarda en la copa d'Àfrica disputada enguany a Ruanda, en què ha destacat pel domini del joc aeri i la velocitat. Tot i no haver sortit mai del futbol africà, Djetei ja té un vincle amb el Nàstic: ha compartit el vestidor del Camerun amb el segon porter grana, Fabrice Ondoa.

Una línia avançada

Amb l'arribada de Djetei, que serà presentat la setmana que ve, la defensa del Nàstic ja té vuit jugadors confirmats; al camerunès, s'hi han de sumar Gerard Valentín, Xisco Campos, Xavi Molina, Suzuki, Iago Bouzón, Pablo Marí i Mossa. Ben aviat, a més, s'hi podria sumar el lateral dret georgià Otar Kakabadze, que ja té un acord verbal amb el club.

Mohamed Djetei
Yaoundé, el Camerun 18-08-1994 (21 anys) Defensa central
Alçada:
1,82 m
Pes:
65 kg
TRAJECTÒRIA
2012/13
International Sp. Douala
2013/14
International Sp. Douala.
2014/15
Union Douala (1a)
2015/16
Union Douala (1a)
INTERNACIONALITATS
5 partits
ha jugat el nou central del Nàstic amb la selecció camerunesa absoluta. En la darrera copa d'Àfrica, va ser titular en tres partits. També va jugar uns minuts en l'amistós del maig passat entre França i el Camerun.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)