Girona

Sandaza, amb l'al·licient esportiu

S'ho rumia. El davanter, que ha rebut l'interès de molts clubs, valora que va ser a Girona on va assolir el seu millor rendiment

La del Girona no és l'oferta econòmica més atractiva, però inclou uns quants al·licients de pes que estan fent rumiar Fran Sandaza, un dels jugadors amb més cartell de segona A i pel qual molts clubs s'han interessat. El jugador de Toledo, de 31 anys, està acabant de decidir el seu futur i té molt en compte la proposta de Girona, al lloc on va mostrar el seu millor nivell i del qual va sortir encantat. El jugador va tenir una experiència ben poc profitosa en l'aspecte esportiu al Japó, ja que va jugar poquíssim amb el Tòquio FC. És precisament la voluntat de tornar a sentir-se protagonisme i acaparar minuts un dels factors que ha fet decidir Sandaza, conscient que té tota la confiança de Pablo Machín, precisament qui més ha insistit a la direcció esportiva per intentar seduir-lo.

Sandaza va arribar a Montilivi l'estiu del 2014 després d'haver marcat cinc gols a Lugo i va ser un dels actors principals de la millor temporada de la història del Girona, amb setze gols.

LA XIFRA

16
gols
va marcar el davanter de Toledo amb el Girona, la temporada 2014/15
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)