Girona

Mamadou Sylla, una vella aspiració

Girona. El davanter de l'Espanyol es debat entre una oferta del KAS Eupen belga i una del Manchester City, que el cediria a Montilivi

Tot i el recent fitxatge de Fran Sandaza, el Girona continua rastrejant el mercat a la recerca de més davanters. Un dels jugadors que més agraden és Mamadou Sylla, davanter senegalès de 22 anys que pertany a l'Espanyol, on el curs passat va jugar catorze partits a primera divisió. Mamadou és una vella aspiració del Girona, que ja s'havia interessat anteriorment pel davanter i que ara espera convèncer-lo amb el suport del Manchester City al darrere. La fórmula que utilitzaria el club de Montilivi per atreure Sylla seria la mateixa que es va fer servir l'estiu passat per incorporar Rubén Sobrino i mantenir Florian Lejeune, és a dir, que el City el fitxés i el cedís a Montilivi amb l'objectiu de reforçar l'equip de Pablo Machín i també potenciar el futbolista.

Mamadou veu amb bons ulls la proposta del club citizen, però no tant el fet de tornar a segona A (l'Espanyol el va cedir mig any al Racing el curs 2014/15), un handicap que s'uneix a l'oferta del KAS Eupen, que ofereix al jugador la possibilitat de jugar a la primera divisió belga. En tot cas, el davanter vol decidir-se aviat i el veredicte final podria arribar en els propers dies, una vegada que Mamadou té clar que el seu futur és lluny de l'Espanyol, que ahir mateix va anunciar l'arribada de Léo Baptistão per a la davantera.

JA VA FUNCIONAR

El Girona utilitzaria la mateixa fórmula que amb Sobrino el curs passat

LA DECISIÓ, AVIAT

Sylla prefereix no haver de tornar a segona A, però el poder del City també atreu molt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)