Girona

futbol català

girona

Felipe: “Continuar en el Girona és la meva prioritat”

Interrogant. El davanter, que ha jugat 178 partits amb la samarreta del Girona, dels quals 143 a segona A, està negociant una renovació que el vincularia un curs més al club de Montilivi

Felipe Sanchón no va jugar ni un minut en els vint últims partits de lliga ni en els quatre de play-off d'ascens a primera divisió, però la seva renovació està a sobre la taula. “Es un jugador que crec que encara ens pot donar molt”, va afirmar el director esportiu, Quique Cárcel. “No he volgut escoltar cap oferta perquè la meva prioritat és continuar aquí”, va afegir-hi Felipe, el qual, com Cárcel, també està convençut que pot ser útil a l'equip. Faltarà, però, que també ho pensi Machín, que va comptar molt amb el davanter en la primera volta (18 partits de 21 possibles) però que el va esborrar completament en la segona.

Evidentment, l'entesa depèn de la bona voluntat de totes les parts. Felipe sap que l'oferta econòmica serà clarament a la baixa i que possiblement tindrà un rol de secundari. “Jo confio en les meves possibilitats”, va insistir el davanter, de 34 anys. “Personalment, la temporada passada no va ser bona perquè en la primera volta, que és quan vaig jugar, no vaig tenir ni sort ni encert. Em passava el mateix que l'equip. Fèiem mèrits per a més, però sempre sortia creu. Si en comptes de xutar al pal i a fora hagués xutat al pal i a dins, estic segur que tot hauria canviat”, va comentar. “I en la segona volta tot va ser més difícil per a mi.
Em vaig lesionar, vaig deixar de jugar, van venir molt bons jugadors a l'hivern i l'equip va fer una reacció espectacular. Era molt complicat entrar”, recorda.

De moment, el Girona només té tres davanters (Cristian Herrera, Lekic i Sandaza). I encara que Felipe renovés, en cauran dos més com a mínim. “Ja hi havia competència l'any passat i ara es multiplicarà. El Girona està creixent molt com a club i no tinc cap dubte que farà una plantilla molt competitiva”, va afegir-hi el barceloní, que es va mostrar molt satisfet amb el retorn de Fran Sandaza. “Es un tros de jugador del qual tots gaudirem molt”, afirma Felipe, que ha jugat 178 partits amb el Girona (143 a segona A i 35 el curs 2005/06 a 3a divisió, on va marcar 21 gols). “El Girona és el club on millor m'he sentit en tota la meva trajectòria”, conclou.

EL PROTAGONISTA

No he escoltat cap més oferta. Si no hi ha acord amb el Girona, ja decidiré el que faré, però estic segur que puc aportar coses aquí

CONDICIONANTS

M'alegro molt del fitxatge de Sandaza. Es la mostra que hi haurà bon equip i molta competència
Felipe Sanchón
DAVANTER

EL CURS 2015/16

Entre la lesió, els fitxatges d'hivern i la segona volta de l'equip, jugar era difícil. I en la primera ens va faltar encert i sort, a mi i a l'equip

LA DAVANTERA

El club valora el pes que té Felipe al vestidor, però l'oferta que li farà serà a la baixa
Important en la primera volta (18 partits), no ho va en la segona (1) ni en el ‘play-off' (0)
Sobre el paper, tindrà al davant Sandaza, Herrera, Lekic i dos més que han de venir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)