2a divisió FEF

El Barça, l'Espanyol i el Llagostera matinen

2a divisió B. Els tres equips inicien les proves físiques prèvies a l'inici dels entrenaments. La majoria d'equips comencen dilluns que ve

Després d'unes setmanes de desconnexió, els més matiners de la segona B ja van començar ahir la pretemporada. Es tracta dels dos filials catalans de la categoria, el Barça i l'Espanyol, i del Llagostera. Ahir els jugadors dels tres conjunts van passar les respectives proves físiques –els gironins encara en faran aquest matí– i avui la pilota ja començarà a rodar a Llagostera. L'Espanyol, per la seva banda, viatjarà a Garòs, on s'estaran fins diumenge i jugaran el primer partit amistós contra una selecció local, mentre que a can Barça la primera sessió tindrà lloc demà.

Dijous serà el torn de l'Hospitalet, així com del Sabadell, que ahir va confirmar la data d'inici del projecte de Solivelles al capdavant del primer equip. Els de la franja vermella, a més, tenen ja un partit programat al camp del Vila-real B dissabte, tot i que a hores d'ara només disposen d'un jugador confirmat en plantilla.

Els cinc equips restants –Badalona, Prat, Gavà, Lleida i Cornellà– començaran la setmana que ve, amb lleidatans i gavanencs que només hauran pogut gaudir de tres setmanes de descans després de jugar les tres eliminatòries de la promoció d'ascens.

3
setmanes
de vacances tindran només el Gavà i el Lleida, de llarg els que en faran menys
Dilluns 11
Barça B Espanyol B Llagostera
Dijous 14
L'Hospitalet Sabadell
Dilluns 18
Badalona Prat Gavà Lleida
Dimarts 18
Cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)