Girona

Eloi, dos anys més a Montilivi

Firmat. El migcampista rubrica la renovació i encetarà la cinquena temporada seguida a 2a A amb el Girona

Faltava només que fos oficial, i el Girona va anunciar ahir un acord que estava tancat verbalment des de feia setmanes: la continuïtat d'Eloi Amagat. El jugador gironí, de 31 anys, encetarà el cinquè curs seguit a segona A i s'ha vinculat fins al 2018 al club de Montilivi, on acumula ja vuit temporades sumant les dues etapes anteriors.

A la divisió de plata, Eloi Amagat ja és el vuitè jugador que més partits ha disputat amb la samarreta del Girona (118), els mateixos que Marcos Tébar. Amb dues temporades per complir tindrà l'oportunitat de guanyar posicions en aquest rànquing, tot i que no ho tindrà fàcil: qui té més a prop és Richy (128), que continua a la plantilla i també pot incrementar el nombre de partits. I per enxampar Becerra (138), Eloi encara té vint partits per jugar.

Tot i això, les portes de la segona A es van tardar a obrir per a Eloi, que no va arribar a Montilivi per quedar-se definitivament fins als 25 anys (temporada 2012/13). Malgrat que Eloi havia aterrat al Girona el curs 2004/05 (va fer l'etapa de formació al Bons Aires i el Vilobí), el club el va cedir al Palafrugell. El curs 2005/06 va jugar al Girona a 3a divisió, però el 2006/07 va acabar cedit al Gavà. El curs 2007/08 va tornar a jugar al Girona (va formar part de la plantilla que va assolir el títol de segona B i l'ascens a segona A), però en el 2008/09 va tornar a acabar cedit al Llorca. I després se'n va desvincular per jugar tres cursos al Llagostera 2009/12, fins que va tornar a Montilivi coincidint amb la cinquena temporada del Girona a segona A, d'on ja no s'ha mogut.

Plantilla per rematar

El Girona té tancada la porteria, l'eix central i també el mig del camp, però té dues posicions especialment orfes d'efectius i que són cabdals en el 3-5-2 de Machín: els carrils i la davantera. A les bandes, la dreta està més assortida que l'esquerra (zero jugadors i el desig de Clerc). A dalt, també falten entre dos i tres puntes, en funció de si Felipe i el club es posen d'acord en la renovació.

Porters
René Román
Llagostera
Yassine Bounou
At. Madrid
D. Oliveros
2a
Centrals
Richy
6a
Alcalá
2a
Kiko Olivas
2a
Carles Mas
5a
Ramalho
Athletic B
Juanpe
Valladolid
Carrilers
Javi Álamo
2a
Coris
3a
Aday
3a
Migcampistes
Eloi Amagat
5a
Àlex Granell
3a
Pere Pons
5a
Rubén Alcaraz
2a
Borja García
2a
Portu
Albacete
Vivi
Torna cessió
Davanters
Cristian Herrera
2a
Dejan Lekic
2a
Fran Sandaza
Tokio FC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)