2a divisió FEF

futbol català

2a divisió B

El Lleida, sense referents

2a divisió B. Els adéus de Pau Bosch, Raúl Fuster i Molo evidencien un canvi d'etapa al Segrià. La difícil relació amb la directiva i la derrota a Sevilla marquen un punt i a part en l'entitat

Pau Bosch diu adéu a una etapa que va començar amb dotze anys per iniciar-ne una de nova al Kitschee de Hong Kong. Raúl Fuster tanca tres temporades marxant a la Ponferradina, mentre que Molo acaba el quart curs al Segrià i se'n va a La Hoya Lorca. El punt i a part en la trajectòria del Lleida a segona B és una evidència. El conjunt blau prescindeix de tres dels seus referents al vestidor després d'una temporada complicada: la distant relació entre directiva i plantilla i la derrota contra el Sevilla en els penals en l'última eliminatòria de la fase d'ascens marquen el destí del conjunt del Segrià, que només ha incorporat un jugador per al curs que ve i ha prescindit de tretze.

“Durant la temporada hi ha hagut algun problema, però tot es va resoldre amb els pagaments. Quan fas una bona temporada és normal que els jugadors rebin ofertes”, explica el de Fondarella, que l'any vinent jugarà al Kitschee de Hong Kong. “Simplement la meva etapa al club s'ha acabat”, explica Pau Bosch. “A segona B ho he viscut tot, i per jugar a segona A és difícil fer el salt si no és amb el teu propi equip, amb la qual cosa l'opció era jugar la propera temporada a l'estranger”, hi afegeix. Bosch ha volgut fer net després de setze anys al club de la seva vida buscant horitzons professionals. El cert, però, és que els impagaments han distanciat durant tot el curs la plantilla i la directiva, amb la qual cosa el conjunt blau disposarà de set jugadors respecte al curs passat, en espera del que passi amb Albístegui. “El canvi d'etapa el marca l'entrenador. Jo al Lleida he conviscut amb diversos entrenadors i tot ha estat molt diferent”, admet Bosch.

Pel que fa al tècnic, el director esportiu, Jordi Esteve, va reconèixer que l'entrenador ja està fitxat però el club encara no ho vol fer oficial, un fet que passarà en els pròxims dies.

LES REACCIONS

Durant la temporada hi ha hagut algun problema amb la directiva, però tot es va resoldre amb els pagaments
Quan un equip fa una bona temporada és normal que els jugadors rebin ofertes
Pau Bosch
exjugador del lleida
El canvi d'etapa el marca l'entrenador. Jo al Lleida he conviscut amb diversos entrenadors i tots han estat molt diferents

L'afició demana al club més tacte amb les sortides

Els adéus de tres jugadors referents en l'equip del curs passat com Molo, Raúl Fuster i Pau Bosch i l'absència de mostres d'agraïment per part del club han encès l'afició del Lleida. Aquesta setmana les penyes Rudes Lleida, És un Sentiment, Molo Esportiu i l'Associació d'Amics del Lleida han emès un comunicat conjunt en què lamenten la falta de tacte pels adéus d'aquests jugadors. “Volem exposar el malestar d'una bona part de l'afició del Lleida per les formes com s'estan gestionant les sortides dels jugadors que fins ara formaven part del primer equip”, deia el comunicat. “Trobem lamentable que no es dediqui cap notícia al web o xarxes socials a agrair els serveis prestats per aquests jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)