2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

El Lleida escull Siviero

2a divisió B. El conjunt de la Terra Ferma confirma l'arribada del tècnic argentí, amb experiència a segona A i segona B, que signa per a la temporada que ve més una d'opcional

Després de diverses setmanes d'incertesa, el Lleida va donar a conèixer el nom del nou entrenador. Gustavo Siviero, que serà el quart tècnic de la història de l'entitat, serà l'encarregat de comandar la nau blava després de signar per a la temporada que ve amb l'opció –“consensuada”, segons afirma l'entitat– d'ampliar-la una més.

El Lleida buscava un entrenador amb experiència en promocions d'ascens a segona divisió A i també amb partits a l'esquena en la categoria de plata. Després de la falta d'entesa entre l'entitat i Iñaki Alonso, extècnic del Múrcia, l'Huracán i el Compostel·la, entre altres equips, el club s'ha decidit per Gustavo Siviero. El tècnic argentí va entrenar en dues etapes l'Atlètic Balears (2010-12 i 2014-16), amb qui va disputar la fase d'ascens a segona A (2012), i també té experiència en la categoria de plata amb el Múrcia (2012/13), tot i que va ser acomiadat a mitja temporada.

El preparador de Santa Fe, que serà el relleu d'Imanol Idiákez (AEK Làrnaka), desembarca al camp d'esports amb els seus ajudants: Horacio Melgarejo, que serà el segon entrenador, i Daniel Tremonti, que s'ocuparà de la preparació física.

Ara, els fitxatges

Quan falten tres dies per començar la pretemporada (el Lleida s'hi posarà dilluns que ve), el conjunt blau només disposa de nou futbolistes: Noel Carbonell, del Lleida B; la nova adquisició, Cristian Gómez, i els set jugadors amb contracte.

La baixa confirmada ahir d'Albístegui provoca que el club s'hagi d'afanyar en els fitxatges per al curs vinent.

AJUDANTS

El tècnic arriba amb la seva gent: Melgarejo com a segon i Tremonti com a preparador

PERFIL

El club volia un tècnic amb experiència en la promoció d'ascens i en la 2a divisió A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)