2a divisió FEF

No hi ha sorpreses en el grup tercer

Assemblea FEF. La federació va confirmar que els deu catalans de segona B estaran enquadrats amb els valencians, els balears i l'Ebre

En l'assemblea ordinària de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) que es va fer ahir a Las Rozas va quedar enllestida la confecció de tots els grups de segona divisió B per criteris geogràfics.

D'aquesta manera, no hi va haver cap sorpresa i la FEF va confirmar el que ja s'esperava: que, com és habitual, els catalans quedessin enquadrats en el grup tercer amb els set equips valencians, els dos equips balears i un d'aragonès, l'Ebre.

Una temporada més, els equips catalans seran majoria en el grup tercer català de segona B. Enguany s'han mantingut els deu equips del Principat que van jugar la temporada passada en la categoria de bronze ja que els ascensos del Prat i el Gavà han compensat els descensos de la Pobla de Mafumet i l'Olot a tercera divisió.

D'altra banda, el fet que el Reus hagi pujat a segona divisió A ha quedat corregit pel descens del Llagostera, un dels grans candidats a disputar la promoció d'ascens.

El calendari

La setmana que ve també se sabran els calendaris de tots els grups de segona B i també dels de tercera divisió. Les dues competicions començaran el cap de setmana del 20 i 21 d'agost i la lliga regular s'acabarà el cap de setmana del 13 i 14 de maig.

INICI I FINAL

La 2a divisió B i la 3a començaran el 20-21 d'agost i acabaran el 13-14 de maig.

CALENDARI

La setmana que ve, encara sense data, se sabrà el calendari de les competicions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)