Girona

Un trofeu d'altura

El Costa Brava. El Girona confirma la disputa del partit contra l'Olympique de Marsella, que el dimecres 3 d'agost visitarà l'estadi de Montilivi, en la 40a edició del trofeu

L'Olympique de Marsella ja havia anunciat fa tres setmanes que visitaria Montilivi durant la pretemporada, sense que ni el contracte estigués firmat, i ahir ho va fer oficial el Girona. El club blanc-i-vermell farà coincidir la visita d'un dels conjunts amb més renom del futbol francès amb el trofeu Costa Brava, que arriba a la 40a edició. El partit està programat per al dimecres 3 d'agost (20.45 h), i el Girona començarà a posar dilluns les entrades a la venda. Els abonats hauran de pagar entre 5 euros (gols) i 15 euros (tribuna), i els que no ho són, entre 10 i 25 euros.

Després de l'estada

El Girona, que començarà la pretemporada la setmana que ve, farà una estada a la ciutat esportiva del Manchester City entre el 25 i el 31 de juliol. A Anglaterra, té programats amistosos contra el filial del City (el dimecres 27) i el Blackburn Rovers (el dissabte 30). El trofeu Costa Brava es disputarà tres dies després d'haver arribat de Manchester.

Un rival més rodat

L'Olympique de Marsella arribarà al partit de Montilivi amb un nivell de preparació més elevat que el conjunt de Pablo Machín, perquè fa dies que ja s'entrena i comença la competició abans (la lliga francesa arrenca el dia 12 d'agost). L'equip provençal té l'exjugador Franck Passi com a entrenador, i una plantilla amb els migcampistes Rémy Cabella, Abou Diaby i Lass Diarra i els davanters Romain Alessandrini i Georges Nkoudou com a jugadors destacats. L'Olympique continua sent un dels conjunts més reconeguts de la lliga francesa, malgrat que no viu la seva millor etapa. Va guanyar l'últim campionat de lliga el 2010, amb Didier Deschamps. El curs passat, va acabar la lliga com a tretzè classificat, el lloc més baix des de la temporada 2000/01.

Curiosament, l'Olympique ja havia de jugar un partit amistós contra el Girona, el gener del 2012 a Perpinyà, però els provençals es van acabar fent enrere perquè Deschamps va concedir més dies de descans a la seva plantilla.

Clàssic revifat

La presència de l'Olympique de Marsella representarà un bon atractiu per al trofeu Costa Brava, un torneig dels més clàssics de la programació d'estiu que va passar alguna època fosca, amb uns quants anys sense fer-se (només tres entre el 2001 i el 2007). En l'edició anterior, el Girona es va imposar al primer equip de l'Espanyol, amb gols de Richy, Lejeune i Felipe Sanchón, de penal.

ABONATS
Gols
5 euros
Preferent
10 euros
Tribuna
15 euros
Els seients.
El Girona deixa de marge entre dilluns i dimecres als abonats (els que ja tinguin el carnet de la temporada 2016/17) perquè puguin comprar l'entrada corresponent al seu seient. A partir de dijous al matí, els seients no comprats seran alliberats
Una addicional.
A més de la seva entrada, cada abonat en pot adquirir una altra al mateix preu
NO ABONATS
Gols
10 euros
Preferent
15 euros
Tribuna
25 euros
Amb límit.
Cada aficionat pot comprar un màxim de quatre entrades
PER INTERNET
La venda
s'activarà dijous
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)