Territorial

Andreu Subies, confirmat

Federació catalana. La junta electoral va validar i proclamar ahir la candidatura del fins ara president en no presentar-se cap al·legació, i avui serà investit de manera oficial

Ja fa dies que se sap que Andreu Subies continuarà sent el president de la Federació Catalana de Futbol, però aquests dies s'estan seguint els passos legals fins a la presa de possessió, que serà aquesta tarda. Ahir la junta electoral, que es va reunir a la tarda, va validar la candidatura encapçalada per Subies en no presentar-se cap al·legació dins del termini. Es va donar, per tant, per tancat el procés electoral i es va proclamar la candidatura de Subies, l'única que s'hi ha presentat, com a vencedora. Ja només falta la presa de possessió de Subies, que tindrà lloc aquesta tarda (a les set) a la seu de la FCF, amb la presència confirmada del president de la federació espanyola, Ángel María Villar.

Subies, expresident del Benavent, antic delegat territorial de la FCF a Lleida i exvicepresident, ocupa el càrrec des del març del 2011 i ho continuarà fent, si no hi ha cap novetat, fins al 2020. Subies és ja el president que més temps ha ocupat el càrrec des d'Antoni Puyol, màxim dirigent des del 1989 fins al 2001.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)