2a divisió FEF

Uns tant i altres tan poc

2a divisió B. Amb gairebé tots els equips amb la pretemporada ja iniciada, els deu catalans es troben en una situació dispar. El Prat, per exemple, ja fa dies que té la plantilla tancada; a Lleida, en canvi, pràcticament tot està per fer

Menys el Lleida, que finalment començarà el divendres, els altres nou catalans de segona B ja han iniciat tots la pretemporada. La situació de les plantilles, però, és ben dispar, amb alguns conjunts amb la plantilla ja tancada –o pràcticament– i altres amb tot encara per fer.

Des de la seva època a l'Europa, Pedro Dólera està acostumat a fer tots els moviments amb rapidesa, i enguany no ha estat l'excepció. Albarran i Jordi Sánchez van retardar alguns moviments, però el Prat va començar dilluns els entrenaments amb la plantilla tancada. Una situació semblant a la del Cornellà i el Gavà que, a falta d'un parell de moviments, també tenen la situació força resolta.

A l'altra cara de la moneda, el Lleida és el que més feina té per fer. Divendres es podrien començar a resoldre algunes incògnites, però després de la marxa de jugadors importants, l'equip necessitarà reforçar-se de valent. A més, encara ha de tancar la continuïtat d'alguns homes clau, com per exemple el porter Crespo. El Llagostera, per la seva banda, està confeccionant una plantilla pràcticament nova i, tot i ser dels que més s'ha mogut, encara ha de fitxar cinc jugadors més per completar l'equip. A l'Hospitalet i a Sabadell també falten quatre o cinc homes més per completar l'equip, però amb un pressupost molt inferior, hauran d'afinar molt més el tret.

I finalment hi ha el cas dels filials, que, com és habitual, tenen excés de jugadors en aquest inici de curs. Als blanc-i-blaus, amb molts juvenils però amb només un fitxatge de fora, no els serà necessari alleujar gaire la plantilla. Qui té més opcions de sortir, això sí, és el porter Ualoloca. A can Barça, en canvi, sí que tenen més feina i després dels fitxatges tocarà donar baixes; almenys quatre. Quintillà i Ezkieta en tenen molts números, però la lesió de Varo podria fer que el porter es quedés. Qui segur que no marxarà és Cámara, que ahir va renovar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)