Girona

Felipe també hi serà

L'acord estava pendent només de la firma, i tot va quedar arreglat ahir al matí. El Girona va confirmar la continuïtat de Felipe Sanchón, un dels capitans de la plantilla i el més veterà del vestidor.

Felipe, de 34 anys, començarà la seva cinquena temporada seguida a Montilivi, on ja havia jugat en dues etapes anteriors. El barceloní s'ha entès amb el club malgrat ser conscient que, teòricament, li costarà tenir minuts. De fet, ja va desaparèixer del mapa a mitjan temporada passada, després de superar els 1.200 minuts en la primera volta. En la segona, en va jugar 45 en el primer partit, contra el Bilbao Athletic, i ja no va tornar ni a trepitjar la gespa. Tot i això, el director esportiu, Quique Cárcel, considera que l'esquerrà té futbol encara per aportar a l'equip.

Felipe acumula 182 partits amb la samarreta del Girona –39 a tercera i 143 a segona A– i ha marcat 56 gols. L'últim, en l'Alavés-Girona del 20 de maig del 2015. El barceloní és el cinquè davanter lligat per a la temporada –després de Sandaza, Longo, Cristian Herrera i Lekic–, una xifra que el director esportiu considera molt correcta. No s'ha de descartar, però, algun retoc.

EL 5È DAVANTER

Inactiu en la lliga des del gener, el barceloní iniciarà el cinquè curs seguit a Montilivi

BLANC-I-VERMELL

182
partits
i 56 gols amb el Girona acumula Felipe Sanchón, de 34 anys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)