Territorial

Subies, de ple dret de nou

FCF. El lleidatà va ser investit ahir president per als pròxims quatre anys

Andreu Subies ja pot continuar exercint de president de la Federació Catalana de Futbol a ple rendiment, després que ell i la seva junta prenguessin possessió del càrrec en l'acte d'investidura celebrat ahir a la sala d'actes de la seu de la FCF. D'aquesta manera, Subies i la seva junta s'asseguren, si no hi ha sorpreses, mantenir-se en el càrrec durant els pròxims quatre anys, moment en què completaran un cicle que dura des del 2011.

La investidura ha estat un pur tràmit per a Subies, perquè dimarts ja es va assegurar la continuïtat pel fet d'encapçalar l'única candidatura que va aconseguir prou signatures i avals per presentar-se a les eleccions. De fet, el lleidatà va rebre el suport del 80% del cens. Per aquest motiu, ahir va voler agrair la confiança rebuda dels clubs: “Sense el seu suport no hauria estat possible. La FCF està al seu servei i el que farem és adaptar-nos a les necessitats de la societat.”

En l'acte, Subies va rebre el suport del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i del president de la federació espanyola, Ángel María Villar, que van estar entre els presents. Villar va assegurar que continuaran treballant perquè “el futbol català continuï tenint els èxits dels últims anys”.

Que només hi hagi la seva candidatura vol dir que l'Andreu Subies i la seva junta ho han fet molt bé
Ángel María Villar
president de la rfef
Comencem una nova etapa amb la il·lusió de sempre i ens adaptarem a les necessitats
Andreu Subies
president de la fcf
En aquesta etapa hem aconseguit complir l'objectiu de tornar l'estabilitat econòmica, social i esportiva a la federació catalana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)