2a divisió FEF

El Barça B no dóna cap opció a l'Escala

Pretemporada. El filial blaugrana va imposar la seva llei des dels primers minuts

L'ESCALA0
BARÇA B6

L'ESCALA: Ureña, Molinas, Nil Pàmies, Masjoan, Alforcea, Salam, Victor Hugo, Ramírez, Pol Compte, Agustí García, Argi. (Mill, Darnés, Gasull, Puig, Alabert, Marín, Sarr i Hamza). BARÇA B: Josep M., Palencia, Moisés, Fali, Vilanova, Sarsanedas, Campins, Jon, Lee, Xemi i Paik. (Morer, Sergi Puig, Nili, Chumi, Montes, Cucurella, Busquets, Guillemenot i Alfaro). GOLS: 0-1 (3') Sarsanedas. 0-2 (37') Xemi. 0-3 (40') Lee. 0-4 (64') Alfaro. 0-5 (84') Guillemenot. 0-6 (88') Alfaro. ÀRBITRE: Hernández Ramos. PÚBLIC: Uns 500 espectadors. COMENTARI: L'Escala va estrenar la pretemporada amb una contundent derrota contra el Barça B. La diferència de categoria entre els dos equips es va fer notable des del primer moment, i Sarsanedas només va tardar tres minuts a obrir el marcador des de la frontal. Abans del descans, dos gols de Xemi i Lee van acabar de desequilibrar el partit. La golejada la van arrodonir a la segona part el suís Guillemenot i el debutant Alfaro amb un doblet.