2a divisió FEF

Ara ja saben el camí

2a divisió B. Els deu equips catalans ja tenen el calendari del curs 2016/2017: el Cornellà, el Gavà, el Barça B, el Sabadell, el Llagostera i el Badalona encetaran la lliga a casa

S'ha fet esperar però finalment la Federació Espanyola de Futbol va fer públic ahir el calendari de segona divisió B. Un campionat que començarà el cap de setmana del 20 i el 21 d'agost i que tancarà la lliga regular a mitjanmaig (13 i 14). Al llarg de l'any, els equips tindran només una sola jornada entre setmana, el dia 2 de novembre –just després de la festivitat de Tots Sants–, corresponent a la jornada 12, i descansaran tres setmanes per Nadal.

Amb deu equips catalans en el grup 3, exactament els mateixos que l'any passat, la primera jornada començarà amb dos duels entre equips del territori: el Badalona-Lleida i el Llagostera-Espanyol B. El Sabadell començarà la lliga a la Creu Alta contra l'altre equip arlequinat de la categoria, l'Ebre, mentre que el Barça B rebrà un debutant, l'Atlètic Saguntí. Pel que fa als dos equips que acaben de pujar, el Prat visitarà el València B i el Gavà rebrà l'Hèrcules.

Per viure el duel entre els dos catalans amb més números de lluitar per la promoció d'ascens, però, caldrà esperar. El Lleida i el Llagostera no es veuran les cares fins a la primera setmana de desembre (jornada 17), en un duel que tindrà lloc al Camp d'Esports. I encara una setmana més tard es jugarà el derbi de filials, amb la primera volta al Miniestadi i la tornada a la ciutat esportiva de l'Espanyol.

Finalment, el curs 2016/2017 estarà marcat també per l'estrena d'un nou estadi, el de Montigalà. El Badalona té previst inaugurar el nou terreny de joc a final de novembre i, per tant, el Sabadell o el València B tenen tots els números per ser el primer visitant del nou feu escapulat.

NOU ESTADI

Està previst que el Badalona inauguri el nou camp a final de novembre

DERBI DE FILIALS

El duel entre el Barça i l'Espanyol B no arribarà fins a la penúltima jornada de lliga

ENTRE CATALANS

En la jornada inaugural ja hi haurà dos duels entre equips del Principat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)