2a divisió FEF

futbol català

2a divisió B

Del Llobregat al Segre

2a divisió B. El Lleida, que ahir va anunciar la incorporació de Miki Muñoz, està aprofitant la renovació que viu l'Hospitalet i ja ha fitxat tres exriberencs

L'Hospitalet i el Lleida viuen, per diferents raons, dos processos de reestructuració radical de les seves plantilles. A la ribera del Llobregat no hi ha calés i, a la del Segre, el talent emigra després de totes les tensions que hi ha hagut els últims mesos entre la plantilla i la directiva arran dels impagaments. El club blau i el del Barcelonès, de fet, han tingut una avinentesa i tres dels futbolistes que tenien contracte en vigor amb l'entitat riberenca han recalat en el Lleida, ja que l'Hospi no podia afrontar la seva fitxa. L'últim a arribar a la capital del Segrià és Miki Muñoz, que ahir mateix va segellar el seu contracte amb el Lleida. El mig centre havia renovat automàticament després d'haver complert els partits estipulats en el contracte, però va arribar a un acord per desvincular-se del club riberenc i poder canviar d'aires.

Miki Muñoz és un mig centre de 21 anys que va acabar de formar-se en el Real Madrid i que va arribar a l'Hospitalet l'estiu passat, on es va convertir en un fix a la medul·lar amb Martí Cifuentes. La destitució del tècnic vallesà, però, va repercutir negativament en el centrecampista, que va perdre protagonisme. Val a dir, això sí, que amb l'arribada dels dos Cristians hi va haver més alternatives al centre del camp. De fet, Alfonso, Gómez i Miki Muñoz busquen dues coses diferents al Segrià. Els dos primers veuen en el Lleida una bona oportunitat per recuperar la seva millor versió després d'uns cursos de davallada. En el mig any que van estar a l'Hospitalet no ho van aconseguir i el seu rendiment va ser discret. D'aptituds, però, no els en falten i el Camp d'Esports és un bon escenari per lluir de nou. Miki Muñoz, d'altra banda, espera fer-se un nom a la categoria a còpia de minuts.

Els tres mitjos, això sí, tenen una tasca molt complicada: substituir Albistegui i Marc Martínez, que han marxat després de brillar.

VOLEN RESSORGIR

Els dos Cristians volen recuperar la seva millor versió després de mig any irregular

El Lleida-l'Hospitalet, dimecres 28-S

El Lleida Esportiu està substituint la gespa del Camp d'Esports i el sistema d'irrigació i drenatge de les instal·lacions i, per aquesta raó, demanarà a la Federació Espanyola de Futbol (FEF) que els dos primers partits de lliga previstos a casa, que s'haurien de disputar el 27 d'agost i el 3 de setembre, canviïn de data. El club blau ha proposat jugar contra l'Atlètic Llevant el dimecres 21 de setembre i, set dies després, enfrontar-se a l'Hospitalet. De fet, els riberencs han acceptat disputar el partit el 28 i ja hi ha un horari determinat: dos quarts de nou del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)