Girona

El punta Manel (Sabadell), fitxat i cedit

Encara no va participar en el primer entrenament, però ja era a Montilivi acabant de tancar l'acord amb el Girona. Manel Martínez Bel, un davanter de 24 anys, ha firmat un contracte per tres temporades amb el Girona, que té la intenció de cedir-lo a un club de segona B. De tota manera, Manel farà la primera part de la pretemporada a les ordres de Machín, que se l'endurà a Manchester.

Manel Martínez és un davanter amb un bon cos que va passar per la Damm i el Cornellà. Va jugar a tercera divisió amb el Cornellà i el Masnou abans d'anar-se'n a Virgínia, becat per una universitat. En tornar, es va incorporar al Sabadell B, amb el qual va marcar tres gols en la recta final del curs 2014/15, ja a tercera. Fill de l'exjugador del Barça Manolo Martínez Toral, el davanter va fer eclosió en el filial vallesà la temporada passada, amb 13 gols en la primera volta. El Sabadell el va fer pujar al primer equip, amb el qual va marcar tres gols a segona B durant la segona volta. El club arlequinat tenia lligat el davanter fins al juny del 2018, però la crisi a l'entitat i l'interès del Girona han provocat el canvi de rumb del jugador.

El Llagostera, a l'aguait

Amb 24 anys, Manel ja no té possibilitat de combinar un primer equip i un filial, amb la qual cosa era inviable que jugués en el Peralada. Diversos clubs de segona B estan interessats en la seva incorporació.

El Llagostera, que també s'ha fixat en jugadors com ara Coris i Vivi, és un dels candidats a rebre cedit el davanter.

CAP A MANCHESTER

Té 24 anys, fitxa per tres cursos i farà l'estada, però la idea és cedir-lo a un 2a B

EL CURS 2015/16

Va fer 13 gols en mitja lliga amb el filial a 3a i tres més a 2a B amb el primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)