Girona

Sense temps per perdre

El Girona, l'últim equip de segona A que es posa a treballar, té quatre setmanes clavades abans de debutar en la lliga, el 21 d'agost al Pizjuán

Machín comença amb 26 jugadors, que aniran a l'estada

Ni el Cadis ni el Sevilla Atlético, que van acabar la temporada passada encara més tard, han trigat tant a reprendre l'activitat com el Girona, que va aixecar el teló ahir amb dues sessions d'entrenament, a Montilivi. L'equip que dirigeix Pablo Machín, que va prioritzar concedir un mes de descans als jugadors que van lluitar fins a l'última eliminatòria d'ascens a primera divisió contra l'Osasuna, té quatre setmanes clavades abans d'afrontar el primer partit de lliga, contra el Sevilla Atlético al Sánchez Pizjuán, el diumenge 21 d'agost. Amb un mes just, un període menor al que sol desitjar el cos tècnic –la programació habitual és de cinc setmanes de treball–, no hi ha temps per perdre.

Com a punts a favor, que compensen el poc temps de pretemporada, hi ha el fet de poder treballar amb un grup ja molt definit i també l'avantatge de tenir una setmana completa de preparació en unes instal·lacions de primer nivell mundial, la ciutat esportiva del Manchester City, on els blanc-i-vermells treballaran a partir de demà. El Girona, que va entrenar-se ahir tant al matí com a la tarda, repeteix programació avui (9.00 h i 18.30 h), i demà al matí ja se'n va cap a Manchester, on té programat el primer entrenament a la tarda. Durant l'estada, hi haurà temps per a una desena d'entrenaments i per als dos primers partits amistosos, contra el filial del Manchester City (dimecres) i el Blackburn Rovers (dissabte, el dia abans de tornar cap a Girona).

Pablo Machín va començar a treballar amb 26 jugadors, els mateixos que participaran en l'estada de Manchester. Als 23 homes del primer equip, entre els quals hi ha els vuit fitxatges tancats fins ara –Bounou (Atlético), René (Llagostera), Ramalho (Bilbao Athletic), Juanpe (Granada), Cifu (Màlaga), Portu (Albacete), Sandaza (Tòquio) i Longo (Inter)–, s'hi afegeixen tres jugadors. Són Sergi Álamo –un carriler esquerrà que al maig va renovar per tres temporades, a qui encara queda una temporada de juvenil–, el porter Gianni i el davanter Manel, l'última incorporació, que es va perdre l'entrenament del matí perquè estava acabant de concretar la sevaa incorporació.

ELS CITATS

A més dels 23 jugadors del primer equip, hi ha Gianni, Manel i el juvenil Álamo

LA PROGRAMACIÓ

Avui hi ha dues sessions i demà l'equip ja viatjarà i s'entrenarà a Manchester
Porters:
Bounou, René i Gianni (Peralada)
Defenses centrals:
Kiko Olivas, Ramalho, Richy, Alcalá i Juanpe
Carrilers:
Cifu, Javi Álamo, Aday, Coris i Sergi Álamo (juvenil)
Migcampistes:
Pere Pons, Rubén Alcaraz, Vivi, Eloi, Portu, Granell i Borja García
Davanters:
Sandaza, Longo, Lekic, Cristian Herrera, Felipe Sanchón i Manel

Gianni, arribar i moldre

Gianni Cassaro es va entendre del tot amb el Girona dijous al vespre, un cop desvinculat de l'Olot, i ahir ja va participar amb normalitat en els primers entrenaments de l'equip. L'exporter del Lloret, lligat per dues temporades, combinarà els partits amb el Peralada amb l'activitat diària en el primer equip, al costat de Bounou i René. “En tenim molt bons informes del cos tècnic i ens ajudarà”, va valorar el director esportiu, Quique Cárcel. Gianni, porter titular de l'Europa la temporada passada, cobrirà qualsevol incidència d'un dels porters fixos del primer equip, com ara les convocatòries de Bounou amb el Marroc. Gianni relleva Oliveros, que feia aquesta funció el curs passat i a qui el club preveu cedir. “També hi ha la possibilitat que estigui en el Peralada, però la idea és que jugui a segona B”, va confirmar Cárcel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)