2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Arrenca l'etapa Siviero

2a divisió B. El Lleida torna a la feina amb pocs efectius i un nou tècnic, que vol transmetre ambició als jugadors: “No sortirem a esperar, provocarem les coses que vulguem que passin”

El Lleida va ser l'últim equip de segona B a acabar la temporada passada –malauradament, amb la decepció a Sevilla– i per aquesta raó no va tornar a la feina fins ahir, dia en què es va iniciar l'etapa de Gustavo Siviero com a entrenador del conjunt blau. La primera plantilla, que a hores d'ara disposa tan sols de catorze efectius, va començar a suar al matí, en la primera sessió d'entrenament. Després el club va presentar el nou timoner, que arriba al Segrià transmetent una mescla de prudència i ambició típica d'aquest tipus de compareixences de premsa. “El Lleida és un històric que passa una situació impròpia, ja que per la seva història hauria d'estar en una categoria superior”, va dir d'entrada Siviero. Aquest factor, afirma, va ser clau per acceptar la proposta del club, que havia estat negociant amb diferents tècnics: “Lleida és una ciutat netament futbolera, amb un equip que té una història al darrere que l'avala; és per això que no em va costar gaire decidir-me.”

L'entrenador argentí arriba a la Terra Ferma després que l'equip hagi quedat a les portes de l'ascens a segona A. El llistó és alt, però no l'espanta: “El bon any anterior no em suposa cap pressió, és una cosa que em motiva, perquè sempre és millor lluitar per objectius ambiciosos que per fites d'altres tipus.” D'altra banda, respecte al fet que tingui un grup de jugadors curt, Siviero es va mostrar pacient. “En aquesta categoria el mercat és tardà i molts cops s'ha de saber fitxar i esperar”, va dir el tècnic, que hi va afegir: “Em preocupa més que el calendari se'ns tiri a sobre.” Per reblar-ho tot, Siviero va explicar quin Lleida es veurà el curs que ve: “No serem un equip que surti a esperar, provocarem les coses que vulguem que passin.”

LES FRASES

El Lleida és un històric que passa una situació impròpia, ja que per la seva història hauria d'estar en una categoria superior
El bon any que va fer l'equip el curs passat no em suposa cap pressió. Em motiva
Gustavo Siviero
entrenador del lleida

Cobo, al Dépor de forma irregular

El Lleida disposa a hores d'ara d'una plantilla amb disset jugadors amb contracte, si bé hi ha tres casos especials: els d'Ekhi, Carlos Rodríguez i Àlex Cobo. Els dos primers tenen permís del club per no entrenar-se, ja que el primer està malalt i el segon pendent de buscar-se una sortida. El cas d'Àlex Cobo, però, és atípic. El Deportivo va anunciar el seu fitxatge per dues temporades i l'ha incorporat al filial, però el Lleida té la seva fitxa federativa fins al juny del 2017, de manera que hauria d'estar al club blau. El director esportiu, Jordi Esteve, va parlar de la situació. “Cobo no està desvinculat del Lleida, i té contracte fins al 2017, i el Deportivo encara no s'ha posat en contacte amb nosaltres”, va dir l'encarregat de l'àrea esportiva, que es va mostrar conciliador: “Hi ha una irregularitat i ho intentarem solucionar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)