Girona

A patir amb un somriure

El Girona comença avui una estada especial en l'etapa més exigent de la pretemporada amb l'al·licient de treballar en unes instal·lacions de luxe

L'equip conviurà on es concentra el Manchester City

Les pretemporades sempre són dures i exigents, però els jugadors del Girona tenen aquesta vegada un al·licient molt engrescador. L'equip començarà avui la fase més intensa de la preparació per a la lliga, en una estada molt especial, ja que durant una setmana s'allotjarà en una de les instal·lacions més modernes i ben equipades del futbol mundial. La connexió amb el Manchester City, i el fet que l'equip de Pep Guardiola sigui de gira a la Xina, han facilitat que els jugadors de Pablo Machín puguin treballar en les mateixes condicions que ho fan els jugadors del primer equip citizen quan es concentren a la City Football Academy (CFA), la ciutat esportiva que el club, arran de l'entrada dels nous propietaris –un grup d'Abu Dhabi– va fer construir molt a prop de l'Etihad Stadium.

Amb 23 jugadors del primer equip i el reforç del carriler Sergi Álamo, el porter Gianni i el davanter Manel, el Girona surt aquest matí de Montilivi. La previsió és que la plantilla arribi a quarts de quatre de la tarda –hora britànica– a Manchester, amb temps de fer el primer entrenament (19 h), un cop instal·lats ja a la ciutat esportiva. A partir de demà, hi ha programades dobles sessions dilluns, dimarts i divendres. Fins i tot hi haurà treball de matí i tarda els dos dies de partit, dimecres contra l'equip filial del City –juga en la competició de sub-21 de la Premier– i dissabte al camp del Blackburn Rovers. Els entrenaments del matí comencen a les deu, però els jugadors tenen programat l'esmorzar una hora i mitja abans. A més del treball de camp, hi ha previstes sessions de vídeo, de gimnàs i de fisioteràpia, tot concentrat a les mateixes instal·lacions on l'equip s'allotja. L'únic parèntesi programat pel cos tècnic serà dijous a la tarda, amb una visita guiada per l'Etihad Stadium. L'equip tornarà diumenge cap a Girona.

DE SEGUIDA

El Girona té previst arribar a la tarda i fer avui mateix el primer entrenament

LA PROGRAMACIÓ

El ritme habitual serà fer doble sessió, amb un sol parèntesi dijous a la tarda

LES CITES

Dimecres i dissabte hi ha els dos primers partits i dijous, visita a l'Etihad
PORTERS
Yassine BOUNOU
(Atlético de Madrid)
RENÉ Román
(Llagostera)
GIANNI Cassaro
(Olot)
CENTRALS
KIKO OLIVAS
2a temporada
Jonas RAMALHO
Bilbao Athletic
RICHY Álvarez
6a temporada
Pedro ALCALÁ
2a temporada
JUANPE Ramírez
(Granada)
CARRILERS
M.Á. Garrido ‘CIFU'
(cedit pel Màlaga)
JAVI ÁLAMO
2a temporada
ADAY Benítez
3a temporada
Sebas CORIS
3a temporada
SERGI ÁLAMO
(juvenil A)
MIGCAMPISTES
PERE PONS
4a temporada
RUBÉN ALCARAZ
2a temporada
Albert Vivancos ‘‘VIVI'
(torna de la cessió a l'Hèrcules)
ELOI Amagat
5a temporada
Cristian PORTUgués
(Albacete)
Àlex GRANELL
3a temporada
BORJA GARCÍA
2a temporada
DAVANTERS
Fran SANDAZA
(Tòquio FC)
Dejan LEKIC
2a temporada
CRISTIAN HERRERA
2a temporada
Samuele LONGO
(cedit per l'Iinter de Milà)
FELIPE Sanchón
(5a temporada)
MANEL Martínez
(Sabadell)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)