Girona

“Ens il·lusiona anar a Manchester”

La plantilla del Girona valora molt positivament la iniciativa de fer una estada a les instal·lacions del Manchester City. Així ho explica Richy Álvarez, que ha estat un dels 26 jugadors escollits per Pablo Machín per viatjar a Anglaterra durant una setmana. “Tot i que sabem que és pretemporada i que també patirem, ens il·lusiona anar a Manchester; jo sóc dels més veterans de l'equip i en aquest sentit semblo un nen de 15 anys. No hi he estat mai i tinc moltes ganes d'anar-hi, i més sabent que ens entrenarem en una de les millors ciutats esportives del món”, comenta el central gallec, que encetarà la sisena temporada consecutiva al Girona.

Richy es mostra esperançat amb vista a la temporada que ve, tot i que també considera que encara és aviat per marcar-se objectius. “Estem il·lusionats amb el nou repte i amb l'equip que s'està formant, i m'agradaria dir que lluitarem per l'ascens directe, però hem de tocar de peus a terra i anar pas a pas. Sí que som l'equip que acumula més temporades seguides a segona A, i els dos últims anys hem lluitat per pujar a primera divisió, però també s'ha de tenir en compte que fer això durant tres temporades seguides és complicat. Tot i així, que tothom tingui clar que ho intentarem, però primer hem d'aconseguir la permanència al més aviat possible, per tenir més tranquil·litat”, diu el gallec.

En el terreny personal Richy, que està en l'últim any de contracte, és conscient que tornarà a tenir una dura competència a la posició de central: “Serà igual o fins i tot pitjor que la temporada passada, però això forma part del món del futbol. Acabo el contracte i vull jugar el màxim possible per poder guanyar-me la continuïtat aquí o, si més no, un contracte per a l'any següent.”

EL PROTAGONISTA

No hi he estat mai i tinc moltes ganes d'anar-hi. Ens entrenarem en una de les millors ciutats esportives del món

ESTABLERT

La competència serà igual o pitjor que el curs passat, però això forma part del futbol
Richy Álvarez
central del Girona
M'agradaria dir que lluitarem per l'ascens directe a primera divisió, però hem de tocar de peus a terra i anar pas a pas
6a
temporada
de Richy al Girona. És l'últim any de contracte del central asturià.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)