2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Sabadell accelera operacions

Per feina. Després de l'adéu de Manel Martínez i Agus, el club vallesà va tancar els fitxatges de Jordi López (Llagostera), Ramón Verdú (Pontevedra) i Jordán Sánchez (Compostel·la)

El Sabadell ha viscut uns últims dies molt moguts. Com tot l'estiu, vaja. El club arlequinat ha vist recentment com dos futbolistes que havien de ser puntals en el projecte, Manel Martínez i Agus Medina, abandonaven l'entitat. Això sí, la direcció esportiva ha anat per feina i ahir va anunciar tres fitxatges més. L'experimentadíssim migcampista Jordi López (35 anys), que arriba a la Nova Creu Alta després d'haver jugat els últims dos cursos al Llagostera; el lateral esquerre Ramón Verdú (32 anys), que la darrera campanya va militar al Pontevedra, i l'interior dret Jordán Sánchez (25 anys), format al Celta, tot i haver militat els últims tres anys al Compostel·la.

Amb tot, la feina ja està força avançada, tal com va admetre el tècnic, José Solivelles, que està centrat ara a incorporar quatre peces més: “El més important és portar un parell de jugadors per a la mitja punta, un dels quals que pugui jugar a la banda, i els dos puntes. En aquestes posicions l'hem d'encertar, perquè seran clau.” L'entrenador, en tot cas, està satisfet de com li està quedant la plantilla: “Estem contents amb el que tenim fins ara, crec que hi ha una bona línia defensiva i un mig del camp bastant competitiu.”

Respecte als polèmics adéus de Manel Martínez i Agus Medina –amb un comunicat del club inclòs en què es qüestionava el compromís d'aquests jugadors–, José Solivelles va respectar la seva decisió: “Són dues baixes importants, ja que són dos jugadors amb els quals comptàvem, tal com els ho vaig fer saber. Al final han rebut propostes que ells consideren que són millors i han decidit marxar. Això és la vida i el futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)