2a divisió FEF

De retocs, els justos

2a divisió B. La bona temporada que va fer el Cornellà ha fet que el club hagi apostat per donar continuïtat a la plantilla, que quedarà tancada amb un parell de reforços ofensius més

El Cornellà va sorprendre a tothom la temporada passada i va estar a punt de jugar el play-off d'ascens a segona A. Va quedar a les portes, ja que en el tram final pesos pesants com l'Hèrcules i el Lleida van ocupar el tercer i el quart lloc. Tot i la decepció, aquell gran curs ha deixat en herència una plantilla que es mantindrà. “Hem volgut donar continuïtat al bloc i hem mantingut gairebé tot l'onze inicial, reforçant-nos amb futbolistes joves”, analitza el tècnic, Jordi Roger, que es manté expectant: “Ara busquem un parell d'atacants que ens donin un plus, però cal esperar, perquè som el Cornellà i hi ha una sèrie de noms que al mes de juliol no ens podem permetre.”

Sigui com sigui, la feina està molt avançada i l'equip verd va tornar als entrenaments amb una plantilla de dinou jugadors, tretze dels quals continuen de la temporada passada. També s'han incorporat quatre futbolistes, s'ha recuperat un cedit i l'atacant Ahmed ha pujat del juvenil. Això, explica Jordi Roger, és perfecte per a un entrenador: “És un punt a favor que tothom es conegui i sàpiga què vol el cos tècnic. A més a més, dels que han vingut molts ja han estat a la casa. Partim amb avantatge, però ara hem d'evolucionar.” D'altra banda, entre els futbolistes que han arribat, els que ja hi havia i els que pugen del filial hi ha vuit homes en el primer equip formats en el futbol de base (Lucas Gafarot, Gómez, Pep Caballé, Pelegrín, Chus, Edgar González, Aparicio i Ahmed). Un fet que, com explica Jordi Roger, garanteix un plus de motivació: “Ells tenen una implicació sentimental i estan molt il·lusionats, però els que arriben de nou són joves que arriben sense experiència, fet que ho equilibra tot una mica.” Val a dir, això sí, que l'entrenador té fe en el paper dels futbolistes del planter, sobretot perquè ara per ara el del Cornellà és el tercer més potent de Catalunya: “Tenim un futbol de base molt bo i jo confio cegament en els joves. Se'ls ha de donar l'oportunitat.”

Ambició amb realisme

Després de quedar a un pas del play-off, Jordi Roger és conscient que hi ha moltes expectatives en l'equip i ell mateix en té. “El meu objectiu cada pretemporada és el mateix: superar el llistó de l'any anterior, i sé el que això significa”, afirma Roger, que tot i això creu que cal relativitzar: “Ara tothom vol pujar i hi ha gent que estaria decebuda si acabéssim vuitens. No hem d'oblidar que som el Cornellà.”

LES FRASES

Després d'estar a punt de fer el ‘play-off', hem renovat la base i hem incorporat gent jove. Mantenir el bloc és un gran punt a favor en la pretemporada

DE LA CASA

El meu objectiu és el mateix cada pretemporada: superar el llistó de l'any anterior
Jordi Roger
entrenador del cornellà
CONTINUEN (13)
Marcos (porter) Pere (lateral dret) Borja (central) Uche (central) Lulu (central) Ñoño (lateral esquerre) Lucas Gafarot (lat. esquerre) David Garcia (mig) Gómez (mig) Pep Caballé (mig) Antonio Pelegrín (mig) Abraham (extrem) Enric (davanter)
FITXATGES (4)
Chus (Porter, Espanyol juv.) Edgar González (central, cedit per l'Espanyol) Alfons Serra (mig, la Pobla de Mafumet) Óscar Sierra (lateral dret, l'Hospitalet)
TORNA DE CESSIÓ (1)
Aparicio (mig, Santboià)
PUJA AL PRIMER EQUIP (1)
Ahmed (davanter)
8
jugadors
dels que té ara per ara Jordi Roger a la plantilla han passat en algun moment pel futbol de base del club.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)