2a divisió FEF

El Gavà es convertirà en una SAE

2a divisió B. Els socis del club blaugrana van votar a favor del canvi d'estatus, una decisió que satisfà el president, Manuel Maniega: “És la solució per generar ingressos i tenir patrocinadors”

El Gavà va fer ahir una assemblea de socis determinant per al seu futur, ja que es va votar el canvi d'estatus de l'entitat: passar de ser un club a una societat anònima esportiva (SAE). La proposta es va aprovar amb 21 vots a favor, 16 en contra i quatre abstencions, un resultat que va satisfer el president, Manuel Maniega, que justifica la necessitat del canvi. “Amb els ingressos dels socis i l'ajuda de l'Ajuntament generem uns 100.000 euros i, així, és impossible competir en una categoria com la segona B”, explica el màxim dirigent blaugrana, que hi afegeix: “Estem a les portes del futbol professional i el projecte es fa mirant cap a segona A. La conversió en SAE és la solució.” Ara, amb tot, és el moment d'iniciar la transició i és una incògnita saber quin serà el paper de l'actual junta directiva en la nova estructura de l'entitat: “En el procés la prioritat la tindran els socis, i després ja veurem si a la junta ens interessa seguir tenint veu i vot en la SAE i assumim la compra suficient del nombre d'accions.”

Al darrere de la conversió en SAE hi ha també un home de negocis que està col·laborant estretament amb el club blaugrana. Es tracta de l'argentí Hugo Javier Grgona, que ha creat l'empresa Huno, mitjançant la qual treballa de bracet amb l'entitat. “Tenim un empresari que viu a Gavà, ens ha ajudat a cobrir part del dèficit i està fent gestions per aconseguir patrocinadors, ja que té contactes. Això sí, ell té clar que vol posar diners en un pou sense fons”, afirma Maniega. El president, amb tot, diu que la transició serà transparent: “Ens hem compromès a informar els socis de tots els passos que anem fent i ho debatrem tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)